Новини / Середа, 05 березня, 2008

Акція до 8 березня «Мрії збуваються»

Основна мета акції долучити волонтерів та зібрати кошти для проведення творчих занять з дітьми у лікарнях.



Приходить весна!!! Приходить і невпинно нагадує нам про це. Від її теплого подиху тане крига, весело розливаються струмочки, а в повітрі бринить стоголосий спів пташок. Ясне сонечко наповнюється життєдайною силою, підіймається все вище і бавиться своїми барвистими промінчиками, пустотливо і лагідно, як дитина. Назустріч йому тягнуться перші квіти, тішать і веселять зворушені людські серця. Поволі-поволі, але впевнено крокує весна, оживлюючи і розмальовуючи світ веселковими барвами, даючи надію: «Мрії збудуться»! Цієї радісної пори ми теж хочемо допомагати, даруючи віру в здійснення найзаповітнішого тим, хто поки здатен бачити усі ці барви лише з лікарняних вікон. Хочемо дарувати посмішки тим, кому сонце посміхається лише через шибку. Хочемо тішити тих, чиї маленькі ноженята бігають лікарняними коридорами, а не по лоскотній зеленій траві. Хочемо принести їм настрій, подарувати себе життєрадісних і запалити в очах цих діточок віру в те, що ця весна, це лише початок –  і для них вона неодмінно принесе нове, яскраве, барвисте, повне приємних змін життя.

Програма Заходів 

•    7 березня  14.00  Презентація фотовиставки «Звичайні діти» - фотографії з творчих занять з дітьми у відділенні Гематології львівської обласної спеціалізованої клінічної лікарні  Вхід вільний

•    7 березня  16.00-18.00 Відкрите творче заняття. Метою заходу є показати, як проходять заняття у лікарнях а також дати змогу кожному присутньому спробувати себе у ролі ведучого  . Вхід вільний

•    7 березня  19.00  Благодійна РЕТРО  вечірка. Вхід 25 грн. 

  • Музика 30-70-х років минулого століття
  • Танго у виконання представників танго клубу «Люди вулиць»

Місце проведення заходів : вул. Коперніка , «Палац мистецтв» , «Арт - кафе»

Організатори: БФ «Крила Надії», «Волонтерський центр», ГО Танго-клуб «Люди вулиць»
За підтримки: Львівської міської ради, «Палацу мистецтв» вул. Коперніка
Підтримка в організації фотовиставки:  друк фото «Фотостудія Баранських»
Інформаційна підтримка: ТРК «Люкс»

Ви вирішили долучитися до занять з дітьми,  як волонтер - просимо звертатися до волонтерів на виставці , або за вказаними нижче контактними телефонами.

Щосереди за адресою Чорновола 45а , з 18.00 до 19.30- проводяться підготовчі заняття для волонтерів котрі бажають долучитись до проведення творчих занять з дітьми у лікарнях. Ласкаво просимо.

Ви  готові допомогти  витратними матеріалами для проведення занять (нам постійно потрібні ватмани, пензлі , фарби,  кольоровий папір, пластична маса, глина, пластилін , рамки для робіт, бісер, нитки, інші матеріали) - на виставці будуть знаходитися
•    скринька для грошових пожертв
•    скринька в котру можна буде покласти самі матеріали.

Ви можете розмістити скриньку для збору пожертв у вашому закладі -  багато людей готові допомагати нам невеликими сумами 5, 10, 20 гривень, але для них не є зручним робити переказ через банк, ваша допомога зможе стати тим містком котрий з’єднає небайдужих людей з потребуючими допомоги дітьми.

Ви бажаєте, щоб волонтери проходили у ваше відділення – зателефонуйте нам і ми радо будемо приходити до вас. Волонтери зобов’язуються виконувати правила внутрішнього розпорядку відділення, а також усі вказівки медперсоналу. 

Щосуботи ми відвідуємо відділення гематології Львівської обласної спеціалізованої клінічної лікарні. Ми мріємо про те щоб за декілька років у кожне відділення кожної дитячої лікарні Львова приходили волонтери . Адже це так просто – намалювати разом сонечко, виліпити з пластиліну чудернацького звіра, зробити витинанку чи браслет із бісеру у подарунок мамі.

Наші контакти:
8-050-370-90-02 E-mail: [email protected]
Грошові внески можна переказати на розрахунковий рахунок фонду
БФ "Крила надії"
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
Рахунок 26000060442841
ЄДРПОУ 35620901
МФО 325321
призначення платежу - добровільна пожертва на проведення творчих занять

Усі кошти і матеріали зібрані  протягом заходів будуть використані для проведення творчих занять з дітьми у лікарнях.