Новини / Четвер, 27 листопада, 2008

Скоро скоро Миколай

Цього року ми вирішили відійти від традиційного збору коштів на подарунки дітям і зробити подарунки відділенням , а саме встановити плоскі телевізори і відеомагнітофони в палатах

Для когось це видасться нерозумною тратою, але погляньте на це з нашого боку - дитина потрапляє в лікарню  світ для неї звужується до стін палати  і ці чотири стіни будуть протягом усього лікування. Ми намагаємося якось розвеселити дітей і скрасити їм перебування у лікарні творчими заняттями проте це лише по суботам раз на тиждень. Дуже часто трапляється так, що в дитини низькі показники, слабкість, чи просто немає настрою вийти з палати і тоді телевізор  це єдине вікно у світ , єдиний звязок з тим старим долікарняним життям.

 

Нам дуже хочеться створити затишну домашню обстановку у палатах, адже це хороший настрій, це вагома складова лікування , тому ми оголошуємо про початок акції  "Миколай дітям у лікарнях" - цього року це буде програма 3 1.12.08 по 31.12.08 в межах якої бідуть збиратися кошти на покращення побуту у відідленнях. 

 

 Маленькі плоскі телевізори в кожну палату, ролокасети на вікна, відеобібліотека, обладнання ігрових кімнат а якщо ще щось залишиться - ми спільно вирішимо куди спрямувати ці кошти.

 

Список відділень куди планує звавітати Миколай    

  • відділення хірургії,    м. Львів
  • відділення гематології, м. Львів  
  • відділення гематології м. Ів Франківськ
    • 4 телевізори в палати
    • Потреби ігрової кімнати   
      1. Жалюзі
      2. Стільчики дитячі
      3. Комп”ютерний стіл
      4. Шафа для книг, іграшок
      5. Новорічні прикраси
      6. Порохотяг
      7. Диван (з чохлом або такий який можно мити, кож замінник)
      8. Іграшки, канцтовари

список буде доповнюватися  і уточнюватися по мірі надходження інформації з відділень