Новини / Вівторок, 20 січня, 2009

Наші новини

Закінчилися різдвяні свята і більшість наших діток повернулося до лікарні продовжувати лікування

Федорняк Марта
Завдяки спільним зусиллям всіх небайдужих людей батьки Марти оплатили вартість ендопротезу фірмі посереднику, яка привезе його до України. 20 січня ендопротез мають передати у лікарню і Марту почнуть готувати до операції.
Всі кошти, що поступили на рахунки після оплати ендопротезу, підуть на купівлю препаратів, потрібних для успішного проведення операції і відновлення Марти після операції.
Щиро дякуємо за надану допомогу у купівлі ендопротезу !!!!!
І ще безліч раз спасибі всім і кожному хто долучився до цього !!!

Молодняк Роксоляна
Зараз Ляна проходить останній блок ХТ, але він їй дається досить важко. Три тижні трималась висока температура. Зараз їй краще, - температура впала, з’явився апетит, покращився настрій, проте, оскільки впали лейкоцити і продовжувати ХТ неможливо Роксолянку відпустили додому... Та Лянка не падає духом, вона знає, що все буде добре, треба тільки вірити і, в жодному разі, не втрачати почуття гумору. А це нашій красуні завжди вдавалось прекрасно.
Наразі, на рахунок фонду давно не було поступлень для Ляни, а залишок коштів був витрачений на купівлю 3 флаконів Грастиму, що знадобились одразу після новорічних свят. Дівчинка з м. Долина (Івано-Франківська обл.), тому лікування у Львові їм доводиться оплачувати самостійно. Наразі їм нічого не виписують, основні препарати є, однак, якщо знову знадобиться Грастим, чи інший препарат, фонд не зможе його проплатити.

Проскурник Дмитро
У Дмитрика все гаразд. 26 січня мають бути у Львові. Хлопчику потрібен Ланвіс, який зараз дуже важко придбати. Їм передали 2 упаковки, ще буде потрібно 3 і мама, наразі, їх замовила, можливо їх також передадуть..

Оленка та Іванка Лапчаки.
Оленка і Іванка сьогодні були в лікарні, аналізи добрі, і вони їдуть в Одесу на планове обстеження. В четвер сподіваються приїхати назад. З фінансами наразі все гаразд, ще залишились кошти, які фонд переводив таткові для попередньої поїздки. Настрій також бойовий.



Мамчур Христинка
У Христинки в середу призначена операція по видаленню пухлини, оперуватимуть у Львові. Сьогодні робили обстеження. У дівчинки проблеми з серцем, тому лікування складне. Зараз дівчинці нічого не потрібно, проте можливо буде потрібно після операції.
Просимо підтримати Христинку у середу молитвою і добрими побажаннями. 

Тут ви можете написати побажання нашому «Сонечку» Христинці, а я роздрукую і передам їм зранку перед операцією