Новини / П'ятниця, 30 січня, 2009

НАШІ НОВИНИ

 
 

 




Федорняк Марта зараз перебуває вдома, з лікарні їх відпустили, оскільки ще не приїхав ендопротез. Для Мартусі вже закуплені препарати і розхідні матеріали, які знадобляться для операції. Всі в очікуванні, мама надзвичайно хвилюється, але всі ми віримо, що ця історія обов’язково буде зі щасливим кінцем. В понеділок – вівторок обіцяли нарешті передати ендопротез у лікарню. Просимо підтримати молитвами Мартусю і її батьків.




Мамчур Христинка зараз у лікарні, вчора їй робили томографію, а сьогодні почали ХТ. Почувається дівчинка нормально, тільки трохи пригнічена морально... Після 2-3 блоків ХТ Христинка пройде обстеження, яке повинно визначити наступне лікування і, можливо, ще одну операцію. Загалом, обидві з мамою тримаються дуже добре.


 



Молодняк Роксолянка зараз вдома, відпустили на вихідні. З понеділка нашу дівчинку чекають ще 5 сеансів опромінення, 5 вже позаду . Переносить їх Роксолянка досить не погано, що не може не тішити.




Сестрички Лапчак успішно з’їздили в Одесу і повернулись минулого тижня. Результатами дівчаток одеські лікарі задоволені, тільки малеча Іванка проспала обстеження зору... Дитина так солодко заснула за 15 хвилин до процедури, що ні в батьків, ні в лікарів рука не піднялася її збудити, адже здоровий дитячий сон це справа першочергової важливості! В понеділок дівчатка починають хімію у Львові, правда, під час поїздки вони трошки підхопили застуду, але мають час підлікуватись.

Плювак Андрій зараз проходить курс опромінення, щодня їздить в лікарню на Броньовій. Аналізи в Андрійка хороші, минулого тижня трохи пішла кров носом, мусіли їхати до лікарні. Після опромінення Андрійкові знадобиться їхати в Київ, обстежуватись, і тоді лікарі остаточно скажуть, чи потрібна буде операція.
Сім’я Андрія опинилась у надзвичайно важкому становищі – через кризу в країні тато втратив роботу, у них борги за квартиру, їм фактично немає за що жити, а крім Андрійка в сім’ї ще є молодший братик.... Велике прохання, якщо хтось має можливість підтримати сім’ю Плюваків матеріально, переводити кошти для мами, Плювак Ольги Володимирівни через ПриватБанк по системі Приват Мані.
Телефон мами 8 067 58 777 06.
Або зв’язатися з нами
8-050-430-71-88 Наталя
8-050-370-90-02 Марина



Тичинський Петро надалі знаходиться вдома, в Тернопільській області. Ми рідко отримуємо новини про Петра, оскільки в них в селі поганий зв’язок, а коли мама приїжджає до Тернополя, то за нагальними потребами невистарчає часу і сил дзвонити ще й нам... Сьогодні мені вдалось трошки з нею переговорити. Нажаль, як би не хотілось, хороших новин нема. Петро дуже слабий, якщо раніше з ним займались вдома вчителі, то тепер хлопцю стало зовсім важко вчитись. Аналізи в нього впали, але переливати тромбоконцентрат неможна, оскільки підвищений рівень заліза в крові... Петро лікується вдома, але в середу має їхати в Тернопільську лікарню, пройде обстеження і лікарі вирішать, як буде проходити подальше лікування, можливо, Петро повернетися до Львова. Просимо підтримати нашого хлопця молитвами.

У нас виникли проблеми з банком, заблоковано рахунок, тому дуже просимо пересилати кошти на рахунки батьків, або на волонтерів через систему Приват Маней і повідомляти нас про переказ.