Новини / Четвер, 12 березня, 2009

Коротко про наших діток

Новини 13.03.2009

 

Новини зі Львова
 
Прунчак Володя
 

 
Прунчак Володя повернувся з Москви, там він проходив обстеження. Результат - пухлина без динаміки, тобто Володі не погіршало, але й не покращало. Далі було додаткове обстеження в Києві, де йому назначили ще два блоки хімії, які Володя проходить у Львівські обласній дитячій спеціалізованій клінічній лікарні. Перший блок хлопчик пройшов без ускладнень, а під час другого піднялась температура і блок довелось призупинити.
Між іншим, 17 березня Володі виповнюється 13 років, і цей день хлопчик проведе у лікарні. Після закінчення блоку, днів через 5 (якраз до Дня народження...), Володі будуть потрібні донори на тромбоконцентрат 1- групи і це надзвичайно непокоїть маму... оскільки з тромбоконцентратом завжди проблеми.
 
Федорняк Марта
 
 
Федорняк Марта. Добре коли все добре  Марта вдома, почуває себе краще. В неї нове захоплення, вона плете з бісеру. Доречі, цей бісер з новорічного набору (ще раз дякуємо за подарунки). Марті краще і вона тепер залишається вдома зі старшою сестрою, а  мама має можливість ходити на роботу. Після операціїї Мартуся вже пройшла один блок ХТ і сьогодні знову приїде в лікарню на черговий контроль аналізів.
 
Мамчур Христина

 
 
Мамчур Христинка перебуває в лікарні, приїхали продовжувати хімію. В Христинки були стрибки температури, але зараз їй краще. Дівчинка енергійна, посміхається, бігає і старається не думати про болючі процедури, зі слів мами, спостерігаючи Христинку вдома, навіть подумати важко про присутність хвороби, настільки добре наше сонечко почувається і виглядає.
Сьогодні вона починає ще два блоки хімії. Сподіваємось що вони не підпортять позитивний настрій Христинки.
 
Лапчак Оленка та Іванка.
 
Сестрички Лапчак поїхали сьогодні у лікарню на проходження ХТ і пробудуть там аж до суботи. Хотіли почати ще вчора, та в лікарні не виявилось місця і їх відпустили додому, сестричок це, звісно, не засмутило. У сімейства все добре, правда, всі по черзі перехворіли застудою, яку старший братик необачно приніс зі школи... Але зараз все гаразд. Дівчатка ростуть, розвиваються, товчуться по таткові з мамою, чим доволі тішать останніх, крім того на допомогу батькам завжди готовий прийти старший братик Ігор, якому сил і енергії вистарчає на обох сестричок.