Новини / Середа, 13 травня, 2009

Дарунок для мами

В переддень Дня матері ми вирішили виготовити для наших дорогих матусь вітальні листівки.

 

Дарунок для мами
Якщо говорити між нами,
То все починається з мами.
І казочка перша у світі,
І сонячна подорож в літо.
Найперші легенькі сніжинки
І сяюче диво – ялинка.
Від мами – і літери, і слово,
І зроблена разом обнова....
Якщо говорити між нами,
То все починається з мами.
М.Пономаренко
 
 
В переддень Дня матері ми вирішили виготовити  для наших дорогих матусь вітальні листівки. Тому на суботнє заняття зібралось дуже багато діток зі своїми матусями, бо усі хотіли виготовити подарунок для своєї, найніжнішої і  найкращої в світі мами.
Вітальні листівки ми творили з яскравого гофрованого картону. А щоб листівки не були банальними і простими, вирішили робити їх двошаровими з віконечками що відкриваються, а в середині маю привітання. Зверху листівки прикрашали яскравими і об’ємними квітами виготовленими з кольорового паперу.
 
 
Найкрасивіша листівка для дорогої матусі!
 
На цьому занятті дітки дуже старались виконати завдання якнайкраще, тому і квіти на їхніх листівках виглядали як живі. Такі свіжі, ніби щойно розпустились під теплим весняним сонцем.
Деякі наші спритні умільці зробили листівки дуже швидко і тому вони продовжили суботнє заняття і прикрашали коробочки технікою «декупаж» з яскравих салфеток і розфарбовували їх акриловими фарбами.
 
 
Частину коробочок волонтери вкрили лаком і результат перевершив усі сподівання, поверхня стала рельєфною і отримала текстуру «під шкіру крокодила». Цьому дуже раділи дітки, але ще більше волонтери.
 
Після закінчення заняття наші дітки привітали своїх матусь зі святом і подарували їм листівки. Напевне зайве розказувати як цьому раділи батьки і які емоції їх переповнювали, хоча й самі вони брали активну участь у виготовлення листівок разом зі своїми дітками. Та хіба це має значення, найголовніше – це те що звичайні, з першого погляду, листівки ніби говорять всьому світу : МАТУСЮ – Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!.
Зі святом вас, дорогі наші!