Новини / Понеділок, 01 червня, 2009

Мамчур Христинці терміново потрібна допомога!!!

Христинка вже довгий час бореться з дуже складним захворюванням. Допоможіть цій веселій дівчинці наблизитьсь до перемоги!

Мамчур Христинці терміново потрібна допомога!!!

Христиночка зараз в лікарні. Після хімії, яку вона проходила протягом місяця, по декілька  днів в тиждень – метотрексат і вінбластин – у неї дуже піднялись показники печінки, що не зовсім добре. Після вітчизняного гепадилу дівчинці було дуже погано, в неї були сильні перепади температури, тому його  замінили на аміноплазмаль Гепа, після якого Христинка не лише відчула себе краще, але і стала їсти!
 

Раніше для Христинки не вівся збір грошей, оскільки вони самі справлялись і більшість необхідних для них препаратів були в лікарні. Але зараз мама дівчинки звертається за допомогою.
Цієї середи Христинка розпочинає хіміотерапію, і до основних препаратів призначено вінорелбін. Вартість одного флакону вінорелбіну 568 грн., а потрібно 20 флаконів (10 введень по 20 мл). Тому, до середи потрібно зібрати 11360,00 грн. Батьки таких коштів не мають, а препарат є дуже важливим для лікування, бо разом з метотрексатом і вінбластином він пришвидшить процес знищення клітин пухлини і тоді буде можлива операція по її видаленню.
 Христинка вже довгий час бореться з дуже складним захворюванням. Допоможіть цій веселій дівчинці наблизитьсь до перемоги! ! Христинка і її  мама дуже  добрі і комунікабельні, ми знайомі майже рік, і весь цей час, на запитання чи потрібно чим-небуть допомогти, мама завжди відповідала – «нічого, ніби справляємось!». І вони справлялись. І завжди дякували за подарунки, які передавали для Христиночки, за добрі слова і побажання, коли дівчинці  робили операцію, і просто за те, що, чужим, на перший погляд, людям не байдужа їхня доля.
Величезне прохання  допомогти цій дівчинці справитись з хворобою! Їм дуже потрібна финансова допомога !! 11360,00 гривень – це велика сума для звичайної сімї, але небайдужих людей є багато!!! Христиночка дуже хоче пошвидше повернутись до нормального життя.
Реквізити  для надання допомоги на сторінці  Мамчур Христинки.

Тел. 8 097 57 62 519 Мамчур Зоряна (мама)
8 050 370 90 02 Марина Анісімова, БФ «Крила надії»