Новини / Четвер, 04 червня, 2009

Наші чудові дівчатка

Бандурка Улянка і Мамчур Христинка

Наші чудові дівчатка

 
 
Бандурка Улянка
   Улянка проходить курс темодалу. На сьогоднішній день батьки купили 4 упаковки препарату і одну отримали безкоштовно. На купівлю препарату витратили всі заощадження і всі гроші, які змогли зібрати рідні, співробітники з роботи, школа, де навчається дівчинка і благодійники, які переводили гроші на рахунок фонду «Крила надії». 4 упаковки темодалу 100 мг по 5 капсул вартістю 25636 гривень. Сума проплачена, але у батьків залишився борг. Зараз сума боргу становить 4 тисячі гривень, здається що це мало, але лікування продовжується і потребує все нових і нових витрат.
 Потрібна ще одна упаковка темодалу вартістю 6409 гривень, на її купівлю у батьків немає коштів зовсім. Темодал потрібен на 15 червня, у нас в запасі 10 днів, так як препарат ще потрібно замовити і проплатити. Ситуація ускладнюється тим, що в Улянки виявили синегнійну паличку, а це також додаткові витрати на антибіотики. Також, постійно потрібні памперси и пеленки – упаковки памперсів 30 штук вистачає на тиждень і коштує 130 грн.
 На рахунок фонду надійшло 2750 гривень, після купівлі 1 капсули темодалу, 7 упаковок дексиметазону, упаковки осетрону, памперсів і антибіотиків проти синегнойної палички, залишилось 920 грн 40 коп. Улянці дуже потрібна матеріальна допомога, їй категорично неможна переривати лікування. Будь ласка – допоможіть нашій дівчинці!
 Уляночка підстриглась, замість двох кісок має тепер два веселих хвостики. Почуває себе непогано, зі слів мами, вона стала спокійнішою, менше плаче і переживає – просто молодчина! Дуже хочеться, щоб лікування пошвидше дало результат, але не все так просто, потрібно запастись терпінням. І в Улянки це вийде, як і у батьків, і у всіх-всіх, кому небайдужа доля цієї чудової дівчинки.
 
Мамчур Христинка
 Христинка сьогодні розпочала хімію з вінорельбіном. Величезне спасибі Кононенко Андрію Борисовичу, котрий перевів на рахунок фонду «Крила надії» 4500 гривень для Христинки! Також велике спасибі п. Побережному П. за 150 грн. і п. Тетяні, що передала 200 грн. для Христинки і 200 грн. для Бандурки Улянки. Завдяки вам стало можливим придбати такий дорогий, але дуже важливий для Христинки препарат. Сьогодні ми передали для Христиночки 10 флаконів вінорельбіну, цього достатньо для найближчих трьох тижнів, а далі лікарі будуть дивитись по реакції дівчинки на препарат і вирішувати, чи призначати їй решту 10 флаконів. На даний час Христинка всім необхідним забезпечена, будемо сподіватись що блок відкапають успішно.
 Вінорельбін разом з основною хімією повинен наблизити дівчинку до складної операції по видаленню пухлини. В Христинки, як і в кожного з наших діток, головна задача – не втратити час, тому, лікар і призначив вінорельбін, котрий повинен допомогти пошвидше розправитись з пухлиною. Дуже хочеться надіятись, що так і буде.
 Наше маленьке сонечко зранку була в чудовому настрої, повністю готова розпочинати хімію, весела і жартівлива – ну справжнє сонечко!
Дуже сильно хочеться щоб ця хвороба залишилась для неї в минулому.