Новини / Субота, 06 червня, 2009

Кумедні равлики

На цьому суботньому занятті, на щастя, було багато діток, в більшості піднялись показники і відповідно в діток і їхніх матусь піднявся настрій.

Кумедні равлики


На цьому суботньому занятті, на щастя, було багато діток, в більшості піднялись показники і відповідно в діток і їхніх матусь піднявся настрій. Тому у відділенні було дуже людно і дуже гамірно, а ті хто не зміг бути присутнім на занятті отримали фарби і палітри і малювали самостійно.


Ми розмальовували равликів на готових заготівках, але робили це не лише фарбами, але й зубочистками. На гладкому картоні були намальовані обриси равликів які потрібно було заповнити і розмалювати кольоровими фарбами. Зверху, по ще не висохлому шару фарби зубочистками наносили узор, так ніби робили «художні розводи» на картоні.

 

А найзавзятіші дітки встигли не лише розфарбувати равликів, але й взялись за розфарбовування барельєфів – і ось як це виглядало:


Це заняття було одним із найактивніших і людних, в кімнаті була створена повністю творча атмосфера де кожен прагнув реалізувати свій творчий потенціал :)