Новини / Середа, 17 червня, 2009

Сидорову Юрочці дуже потрібна допомога!!!

Юрочка проходить хіміотерапію, зараз він в лікарні з мамою. Сьогодні почали 8 блок, останній перед операцією. Його вже консультували лівівські лікарі і було прийняте рішення, що Юрі потрібне обстеження в Москві в Онкологічному інститут і ім. Блохіна.

Сидорову Юрочці дуже потрібна допомога!!!

Юрочка проходить хіміотерапію, зараз він в лікарні з мамою. Сьогодні відкапали 8 блок, останній перед операцією. Ми вже писали, що Юрчику будуть робити операцію, його вже консультували львівські лікарі і було прийнято рішення, що Юрі потрібне обстеження в Москві в Онкологічному інституті ім. Блохіна.
Обстеження планується на 6 липня і саме з цього приводу мама звернулась за допомогою до нас. В сім’ї немає грошей на поїздку і на саме обстеження. Їхати їм потрібно обов’язково в купе – лікуючий лікар категорично заборонив брати квитки в плацкартний вагон. Вартість одного квитка зі Львова до Москви 820 гривень, тобто, для мами з татом лише дорога туди і назад обійдеться 3280 гривень. Звичайно, найкраще було б їхати в СВ, але вартість одного квитка 2600 гривень в одну сторону і батьки вирішили, що це розкіш яку вони не можуть дозволити.… Вартість обстеження орієнтовно складатиме від 14 до 18 тисяч російських рублів, по сьогоднішньому курсу це від 3640 до 4680 гривень. В загальному, на дорогу і обстеження, без проживання, харчування і непередбачених витрат потрібно від 6920 до 7960 гривень.
Таких грошей у батьків немає, а обстеження дуже потрібне, пухлина у Юрчика знаходиться у важкодоступному місці, а за результатами останнього узі, пухлина «приклеїлась» до кишківника, отже операція буде дуже складна, а провести відповідне обстеження в Україні неможливо… І очевидно, що без правильної контрольної діагностики не може бути і правильного лікування.
На рахунку фонду для Юри на сьогоднішній день є 3166,55 грн.. Якщо малюку будуть потрібні медикаменти, фонд зможе його забезпечити, але оплатити квитки чи обстеження в іншій країні по перерахунку ми, на жаль, не можемо.
Ми дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти Юрчику пройти обстеження в Москві. Трохи раніше, коли Юрчику був потрібен катетер Бровіак, відгукнулось дуже багато людей, і катетер був придбаний, правда, лікарі вирішили, що краще його поставити після операції, але найголовніше, що катетер є і як тільки буде потрібно, його одразу встановлять хлопчику. Дуже хочеться сподіватись, що з поїздкою і обстеженням получиться так само.
Завтра батько відкриє картку в ПриватБанку і реквізити будуть додані на сторінці хлопчика. Також кошти можна передавати через волонтерів фонду БФ «Крила надії» - через Марину Анісімову, або через Наталю Ліпську, або пересилати через ПриватБанк по системі ПриватМані (через Правекс-Банк по системі ПравексТелеграф або через Райффайзен Банк Аваль по системі АвальЕкспресс) на наші імена. Дуже просимо на рахунок БФ «Крила надії» присилати кошти лише на лікування хлопчика, вказуючи в призначенні платежу – добровільна пожертва для Сидорова Юрія.
В нас є лише два тижні і дуже хочеться, щоб ми все встигнули вчасно.

Контактні телефони:
8-096-278-15-17 мама, Леся
8-050-370-90-02 Марина Анісімова БФ «Крила Надії»
8 050 430 71 88 Ліпська Наталя БФ «Крила надії»

Реквізити для надання допомоги Юрчику знаходяться тут.