Новини / Четвер, 25 червня, 2009

Глушак Мар'янка- боротьба триває

Мар’янка знаходиться в лікарні, у відділенні гематології. Лікування проходить важко, дівчинка ослаблена. Аналізи дуже низькі, Мар’янка практично не встає з ліжка.

Глушак Мар'янка- боротьба триває

      Мар’янка знаходиться в лікарні, у відділенні гематології. Лікування проходить важко, дівчинка ослаблена. Аналізи дуже низькі, Мар’янка практично не встає з ліжка. Їй вже двічі капали тромбоконцентрат, хоча це небажано робити при запланованій неродинній ТКМ, проте іншого виходу не було. До цього з минулого тижня також додався стоматит, мама вже двічі дзвонила, що їм потрібний віфенд, але, на щастя, він виявився в лікарні і Мар’янці його видали. Але у будь-який момент препарат може знадобитися ще, оскільки стоматит дуже сильний. Флакончик віфенду 200 міліграм №1 коштує на сьогоднішній день 1350 гривень. Зараз Мар’янці виділили 15 флаконів – на 15 днів, а що буде далі - не відомо.
    Надходжень для Мар’янки поки що не було, та й і з клінікою доки не вирішене питання. І коли Мар’янка увійде до ремісії лікарі теж не знають – може через місяць, може через півроку . Відомо лише те, що єдиним виходом для Мар’янки є неродинна ТКМ. А на першому плані сьогодні є боротьба із стоматитом.
Мар’янка дуже сильна дівчинка, а сильним людям на їх дорозі завжди випадають дуже складні випробування. Дуже хочеться сподіватися, що все буде добре і одного дня Мар’янка забуде все, як страшний сон. Але зараз Мар’янці дуже потрібна наша моральна підтримка і фінансова допомога.
      Реквізити для надання допомоги знаходяться тут.