Новини / Понеділок, 06 липня, 2009

Новини відділення хірургії

Мамчур Христинка, Сидоров Юра, Підкович Роман

Новини відділення хірургії

   Христинка вже вдома, в перервах між хіміями допомагає мамі варити варення – ягідку собі, ягідку в каструлю, і робити консервації на зиму. В п'ятницю приїжджала на хімію, виглядає дуже добре, ну не дівчинка, а картинка!
Щоп'ятниці Христинці капають вінорельбін, по три флакончики - це 1599,60 гривень. На рахунку БФ «Крила надії» для Христинки залишалося 1250,00, останню суму ми доклали з безадресних пожертв, і купили для Христинки вінорельбін, осетрон і ендоксан в пігулках, які дівчинка п'є вдома. Цієї п'ятниці Христинці знову йти на хімію, і знадобиться ще три флакони вінорельбіну вартістю 1600 гривень, лише грошей цих немає ні у батьків, ні на рахунку БФ «Крила надії». А хімію продовжувати потрібно, хвороба не стане чекати, пухлинну потрібно знищити якнайскоріше.
Всього Христинці потрібно ще 12 флаконів по 533,20 грн – це 6398,40 гривень. Будь ласка допоможіть Христинці продовжити лікування. Сім’ї дуже потрібна фінансова підтримка.

Юра також поки що вдома. 6 липня Юрчик мав бути в Москві на обстеженні. Але поїздка трохи відклалася, оскільки апарат, на якому повинні були обстежити наше маля, виявився зламаним?. Ця подія трохи засмутила і нас, і батьків, адже квитки вже були на руках, Юрочка прекрасно себе відчував і необхідна сума, яка збиралася так важко, була зібрана вчасно, але нічого не зробиш… Довелося почекати, і ось завтра Юрочка, нарешті, вирушає до Москви!
Аналізи в Юрчика нормальні, хлопчик активний, веселий і бігає за татом?. Дуже хочеться сподіватись, що завтрашня поїздка відбудеться і буде успішною! Величезне спасибі всім, хто зробив цю поїздку можливою, в цілому було зібрано 13855,05 гривень, з них 1000 передала готівковими Тетяна з Львова, 3766,55 було зібрано на рахунок БФ «Крила надії» і переведено на рахунок батька і ще 9088,50 було зібрано на рахунок батька. Величезне спасибі всім, ця поїздка дійсно дуже потрібна Юрчику!

Ромка в лікарні, вже третій тиждень. Йому відкапали останній блок і в Роми сильно впали аналізи і з'явився стоматит. В п'ятницю повинні були відпустити додому, але Ромка досі в лікарні. Катастрофічно впали аналізи. Йому вже ввели 3 флакони граноциту, зараз в терміновому порядку відвеземо ще два (щастя що вони є в запасі), а на завтра вже замовили грастім 2 флакони. Величезне спасибі Сидорченко Михайлу Олександровичу, який перевів для Роми 5050 гривень. Завдяки вам Рома буде забезпечений грастимом