Новини / Четвер, 09 липня, 2009

Пластилінові хроніки

Творче заняття в лікарні

Пластилінові хроніки. Частина друга


Ми вже розповідали про те, що дітки з гематології разом з волонтерами робили ліпку для анімації. На позаминулому занятті вони ліпили з пластиліну різних тваринок: страуса, лисичку, тюленя, свинку, корову, котика і інших - персонажів майбутнього мультфільму.
А на цьому суботньому занятті дітки ліпили чарівний ліс в якому на звірів чекає багато цікавих пригод.
Основою чарівного лісу була звичайна картонна коробка, яку красиво розмалювали і «озеленили» зеленою фарбою. Пізніше зліпили з пластиліну дерева, високі ялинки на яких ростуть величезні шишки.

 

Ось такий у нас творчий безлад з якого народжуються шедеври пластилінової анімації.
Наші дітки дуже люблять ліпити з яскравого пластиліну, це одне з їхніх найулюбленіших занять. На минулому занятті здавалось, що всі можливі тваринки вже виліплені, але ж ні, на цьому занятті в нас з’явилось ще багато нових дійових осіб.

 

Тепер, коли декорації і головні герої готові ,дітки з нетерпінням чекають на готовий мультфільм – казку. Кожен хоче відчути себе причетним до цього дійства. Як буде гордо звучати фраза : «цю лисичку для мультфільму робив я !»  :)

На цих творчих заняттях у відділенні хірургії було дуже мало діток, тому ми вирішили трохи помалювати з тими хто все ж зміг прийти до нас.
А малювали ми портрет самої прекрасної і хорошої людини, яка нас всіх завжди підтримує, жаліє і допомагає – портрет мами.
 

 

 Можливо вийшло не дуже реалістично, зате від щирого серця.