Новини / Середа, 05 серпня, 2009

Сидоров Юрочка - знову дуже потрібна допомога!

Зовсім недавно ми писали які чудові справи в нашого Сидорова Юрчіка. Малюк добре переніс операцію, через день вже був в палаті, почувається добре, сміється і охоче спілкується. Але результати гістології, які тато малюка возив до Києва, виявилися зовсім невтішними ... Пухлина виявилася живою і дуже висока ймовірність, що клітини пухлини залишилися в організмі малюка - а це дуже погано.

Юрчику потрібна трансплантація власних стовбурових клітин. Вартість операції та список необхідних препаратів ще не озвучувалися, але досвід показує, що вона становитиме не менше 20 тисяч гривень. Але проблема не тільки у вартості трансплантації. Юрчик дуже маленький для такої операції, а організм малюка надто ослаблений попереднім лікуванням, щоб витримати курс сильної хіміотерапії, що передує трансплантації.
Зараз малюку рекомендують пройти повторне обстеження в Москві, яке він проходив перед операцією і яке було можливим тільки завдяки допомозі небайдужих людей, які, хто скільки міг, перек
азули для Юрчіка гроші. Зараз ситуація ще складніше, ніж минулого разу - часу на збір коштів майже немає ... Завтра батьки повинні зідзвониться з Москвою і якщо їх відразу готові прийняти - їм доведеться їхати ... Вартість квитків - 840 гривень дорослий і 310 - дитячий, а купувати потрібно ціле купе, тобто, 3 дорослих - і один дитячий, а це тільки 1990 гривень на квитки в одну сторону, 3980 гривень - туди і назад. І вартість обстеження складе близько 6 - 7 тисяч гривень.
Ми знову просимо всіх небайдужих людей не пройти повз і допомогти Юроч
ці зробити повторне обстеження в Москві! Юрчіку потрібно близько 10 тисяч гривень і у батьків цієї суми немає. Мама малюка весь час з Юрчиком, зрозуміло, працювати вона не може ... Татостарається як може, але постійної роботи у нього немає, та і йому теж треба весь час бути на поготові - то в Київ з'їздити, то у Львів в лікарню.
Ми всі дуже переживали за малюка і дуже раділи його маленьким перемогам та успіх
ам, але попереду нове випробування і сподіватися ні на кого ... Будь-ласка, допоможіть дитині! Дуже потрібна фінансова допомога.
Дуже просимо, на реквізити БФ «Крила надії» надсилати тільки кошти на лікування малюка. Фінансову допомогу на поїздку до Москви можна надсилати на реквізити батьків.

Контактні телефони: мама 8 096 278 15 17 Леся

  8 050 370 90 02 Маріна Анісімова БФ «Крила надії»

Реквізити для надання допомоги на поїздку до Москви:
Отримувач: ПриватБанк
Найменування банку: ПриватБанк
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЭДРПОУ: 14360570
Призначення платежу:
для зарахування на картку 6762 4620 3932 3677
Сидоров Олексій Олександрович
ІПН 2650523372