Новини / Середа, 09 вересня, 2009

Наша соціальна реклама і подяка партнерам

Борди з таким надписом почали з’являтись цього тижня у Львові. Ця соціальна реклама організована Благодійним Фондом крила надії за підтримки Львівської Міської ради.

 "Разом проти раку" - "Саме твоя допомога рятує життя дітям"

Борди з таким надписом почали з’являтись цього тижня у Львові. Ця соціальна реклама організована Благодійним Фондом крила надії за підтримки Львівської Міської ради. Тематика соціальної реклами обрана не випадково, оскільки різними формами онкозахворювань в Україні вражено майже 900 тисяч українців ! А щорічно вперше виявляють рак у 1000 – 1200 маленьких українців. Звістка про те що в коханої донечки чи синочка виявлено рак вводить батьків і рідних в шоковий стан. Усвідомлення повної картини приходить через певний час...

Соціальна реклама нашого фонду спрямована на: руйнування стереотипу що дитячий рак - це смерть; руйнування стіни байдужості між людьми, думки, що біда чужої сім’ї не має відношення до тебе і твоєї сім’ї, що твоя маленька пожертва нічого не змінить і не допоможе врятувати життя дитини.

НІ ЦЕ НЕ ТАК! Рак – виліковний! Біда ніколи не буває чужою! Інколи навіть гривня може вирішити долю дитини.

Також хочемо сказати слова подяки нашому партнеру - Львівській дирекції УДППЗ "Укрпошта". Саме завдяки "Укрпошті" у поштових відділеннях нашого міста з'являться інформаційні листівки нашого фонду на яких будуть вказані р/р фонду. Всі бажаючі зможуть зробити благодійний внесок на рахунок фонду.