Новини / Вівторок, 22 вересня, 2009

Ткачук Вадим - погані новини!

Вчора Вадимчик приїхав у лікарню, відкапати передостанній блок хімії. Справи у хлопчика останнім часом були дуже навіть не погані – аналізи не падали, хімію він переносив добре, лише в лікарню його заманити було все важче і важче. Але приїхала мама, а з мамою і в лікарню не так страшно! Вадимчик упевнено йшов по фінішній прямій.

 

А вчора мама помітила, що з рукою, яку оперували, щось не зовсім гаразд. Лікар порадив зробити рентген і, виявилось, що рука зламана! Вадимчик вже деякий час ходить зі зламаною рукою!!! Саме вражаюче, що хлопчик не скаржився на біль або хоча б на дискомфорт, він не пам'ятає, щоб рука боліла і зараз вона теж не болить. Лікар сказав, що кісточка у Вадима в руці дуже крихка, вона буде такою декілька років і зламати її зовсім не важко… Вадимчик непосидющий, як і всі хлопчики восьми років, от і сталась така прикрість. Погано ще и те, що ніхто не знає, скільки часу хлопчик вже ходить з переломом.
Зараз Вадим відчуває себе нормально, готується приймати хімію. Правда, він знову наляканий, тому що мама плаче відучора, а значить, сталося щось погане. Завтра Вадима планують оперувати, щоб розібратися, в якому стані зламана кісточка, і чи можна її врятувати. Якщо це неможливо – знадобиться ендопротез.
Хлопчик дуже втомився від лікарень, на кожен блок він їздить поїздом з Коломиї до Львова і додому теж поїздом, а це не легка дорога для хворої дитини. Вадим став капризним і замкнутим, він сміється лише того дня, коли знає, що їде додому. Хлопчик переніс складну операцію, очікувалося, що йому знадобиться ендопротез, але лікарі змогли обійтися без нього, замінивши кісточку руки кісточкою з ніжки. Далі Вадим пішов на поправку і все б було зовсім добре, коли б не перелом.
На рахунку БФ «Крила надії» для Вадима залишилося 2597 гривень. Але, які витрати чекають хлопчика найближчим часом – зараз не відомо. Після операції можуть знадобитися антибіотики, та і після хімії при таких обставинах аналізи можуть попадати і знадобиться грастим. Хочеться сподіватися, що ми зможемо забезпечити Вадима всім необхідним.
 Ткачук Вадим знов дуже потребує нашої підтримки.