Новини / Вівторок, 29 вересня, 2009

Побільше блиску!

Побільше золота і срібла, блискіток і бісера! – під таким гаслом минуло наше суботнє заняття на Дністровській :) Ні, ми не майстрували ювелірні прикраси – ми декорували фоторамки.

Побільше золота і срібла, блискіток і бісера! – під таким гаслом минуло наше суботнє заняття на Дністровській :) Ні, ми не майстрували ювелірні прикраси – ми декорували фоторамки, хоч, згодьтеся, роботи вийшли таки ювелірні:

 


При вигляді звичайних дерев’яних рамок і різнокльорових фарб і матеріалів для декору у діток одразу загорілися оченята: одразу захотілося якнайшвидше почати процес і „розвеселити” нудні рамочки.

Дуже оригінальною вдалась рамочка мами Дениска. Сам Дениско ще дуже маленький (йому усього 2 місяці), тому він допомагав мамі більше морально, разом у них вийшла чудова рамочка: з одного боку вона розмальована квітами, а з іншого – сніжинками. Така собі літньо-зимова композиція. 

Ангелінка з мамою створили „іменну” рамочку – золотими контурами внизу підписали: Ангел♥Ангелусик. Вийшло дуже ніжно і лагідно. 

Справді героїчні зусилля до своєї рамочки приклав Ростик. Через низькі показники він змушений був займатися в палаті, до того ж міг малювати тільки лівою рукою, що йому спочатку зовсім не вдавалось. Маленький аж було розплакався, бо надто вже сильно хотів розмалювати свою рамочку, а пензлик постійно випадав з долоньки… Однак трошки-потрошки Ростик разом з допомогою волонтерки Галі призвичаївся до пензлика, і в нього вийшла ну дуже симпатична золота рамочка з багатьма-багатьма маленькими сріблястими метеликами і зірочками. 

Заняття минуло дуже позитивно, блискітки створювали відчуття справжнього свята – часом не хотіли триматись на рамочках, а тому злітали і разом з бісером ховались у найцікавіших місцях, таких як у складках одежі, під столом, шпарках у підлозі т.д., тому волонтери ще довго їх вишуковували, аби не дістати від персоналу відділення :) В таких приємних клопотах завершилось наше заняття.