Новини / Четвер, 01 жовтня, 2009

Останні новини

Мамчур Христинка, Марич Ростик, Федіс Ілля, Особа Володя

Останні новини

Мамчур Христинка

Христинка сьогодні повинна приїхати в лікарню, зробити планову перевірку серця, а так дівчинка вдома, успішно відвідує школу, поки тепло і погода дозволяє прогулянки. Вчора Христинка була у стоматолога – з дірками в зубках покінчено! Дівчинка, як завжди, весела, переповнена енергією і почувається добре.

Завтра Христинка їде приймати вінорельбін – чергові 3 флакончики вартістю 1684,50. Їх ми змогли придбати завдяки пану Андрію з Києва, який передав для Христинки 1500 гривень. Спасибі вам величезне!!! В наступну п'ятницю Христинка підніматиме аналізи, а за два тижні знов знадобиться вінорельбін 3 флакони – 1684,50, а всі засоби, зібрані для Христинки на рахунок фонду вже витрачені. І тому їй надалі потрібна фінансова допомога!

Федіс Ілля

Ілля вдома, в п'ятницю повинен приїхати на контроль аналізів, а хімія планується на наступну середу, 7 жовтня. На рахунку БФ «Крила надії» для Іллі поступило 2800 гривень, з яких 560 гривень вже витрачено на 2 флакончики цисплатину і 4 флакончики дакарбазину. Після наступної хіміотерапії хлопчикові робитимуть МРТ, вартістю 600 гривень, і саме завдяки вашим пожертвам, ми зможемо його оплатити. Справи в Іллі йдуть непогано, попередню хімію відкапали нормально, зараз маля відпочиває удома. Так само як і багато діток, Ілля не любить їсти. Але любить чай з печивом. Видовище це дуже цікаве. Коли Ілля був слабким і їсти взагалі нічого не хотів, мама набирала в шприц супчик і впорскувала маляті в рот. Тепер Ілля відчуває себе добре, але чай любить пити зі шприца – це така нова гра! Ну що тут скажеш? Наші дітки всі справжні герої! Там де дорослій людині не залишається нічого іншого як сісти і розплакатися – дітки знаходять, чим би себе побавити. Ну і що, що було погано, зате як весело пити чай з шприца! Всім нам би стільки оптимізму!
Іллі дуже потрібна підтримка!


Особа Володя

Володя минулого тижня пройшов третій курс хімії, після якого мало бути МРТ і операція, але лікарі вирішили, що Володі потрібний ще один блок. Тепер хлопчика чекає хімія в середині жовтня і МРТ. Вартість МРТ поки що невідома, але, як показує досвід, вона буде не менше 600 гривень….
Кошти для Володі на рахунок фонду досі не поступають, відповідно, оплатити МРТ для хлопчика ми не зможемо, оскільки всі резервні безадресні кошти, які нам вдається зібрати, витрачаються, в першу чергу на термінові ліки. Відчуває Володя себе добре, він дуже жвавий і товариський хлопчик, багато жартує і сміється, інколи мамі навіть доводиться підвищувати голос, але, виховний процес, звичайно ж, відкладається на потім. А загалом - все не погано. У лікарні Володя дивиться мультики по телевізору, грається з сусідами по палаті і іншими дітками і багато сміється, чого не спостерігалося, коли хлопчина лише поступив у відділення хірургії. А зараз, дивлячись на Володю, віриться, що все буде добре!

Марич Ростік
Ростік в лікарні, проходить промені і хімію, а на вихідні їздить додому. Ростіку необхідний препарат рекормон. На цю хімію він забезпечений препаратом, який вдалося купити завдяки пожертвам небайдужих людей. Хлопчик росте, поправляється і набирає у вазі, і це не може не радувати, але це означає ще і те, що доза рекормону, яка необхідна Ростіку, теж збільшується.
Рекормон Ростік прийматиме ще довго, практично впродовж всієї хімії і купувати його потрібно буде самостійно. Одна упаковка 2000 одиниць сьогодні коштує 1800 гривень, а ціни зростають практично щодня. Батькам не впоратися самостійно, Ростіку дуже потрібна допомога.

Що стосується хлопчика, він від'їв удома рожеві щічки, поправився, повеселів, з радістю грає з сусідом по палаті – Володею Особою, лише батько скаржиться, що не дуже хоче вчитися. Вчитися потрібно, але зараз головне перебороти хворобу, а потім вже і навчанням зайнятися можна!

Ростіку дуже потрібна допомога.