Новини / Понеділок, 05 жовтня, 2009

Мельник Ангелінка – терміново потрібно 8400 гривень на альбумін!

Часу у нас не більше тижня, щоб встигнути купити препарат.

Мельник Ангелінка – терміново потрібно 8400 гривень на альбумін!

Для операції, яка планується 15 жовтня в Київському інституті хірургії і трансплантології, Ангелінці знадобиться 1,5 літри розчину Альбумін 20%. Флакон 100 мл коштує у Львові 560 гривень на оптовій фармфірмі, а для купівлі 15 флаконів знадобиться 8400 гривень!

На картку мамі на сьогоднішній день поступило 5197 гривень – величезне спасибі всім, хто не був байдужим до біди цієї сім'ї! З цих грошей планується оплатити проїзд, проживання та харчування в Києві, також , всі непередбачені  витрати.Купівля необхідних препаратів планується з коштів, що поступили на розрахунковий рахунок фонду «Крила надії». На рахунку фонду зараз для Ангелінки є 2010 гривень – цього вистачить лише на 3 флакончики.

Потрібно терміново зібрати 6390 гривень! Часу у нас не більше тижня, щоб встигнути купити препарат. Це перший препарат, який знадобиться Ангелінці для операції, і його вартість вже більше 8 тисяч гривень і грошей на його купівлю немає, навіть якщо підсумувати всі кошти, що поступили на картку мамі і на рахунок фонду, – все одно не вистачає більше тисячі гривень, плюс абсолютно нічого не залишається на харчування і проживання в Києві... І стає просто страшно від того, що завтра дитині знадобляться ще препарати, а ми не зможемо нічим допомогти.

Дуже потрібна фінансова допомога! Часу всього тиждень. Будь ласка, допоможіть Ангелінці!

Марина Анісімова БФ «Крила надії» 8 050 370 90 02