Новини / Субота, 10 жовтня, 2009

Сидоров Юрчик - тривожні новини

Давно ми не писали про Сидорова Юрчика. Не тому, що не було новин - просто вони були не однозначними.

У вересні малюк їздив до Москви - величезне спасибі всім, хто допоміг зібрати необхідну суму на поїздку! Юрчик з радістю покатався на поїзді, почувався  чудово і всі сподівалися тільки на хороше.
У Москві малюкові зробили обстеження з радіоактивним йодом і лікарі просто не повірили очам - там, де була пухлина все чисто! Обстеження робили три рази і Юрчикові три рази давали наркоз, але лікарі повинні були виключити можливість помилки, адже результат перевершував всі очікування! Все чисто. Кістковий мозок теж чистий і пересадка не потрібна.
Але є одне але. З протилежного боку лікарі виявили ущільнення. Лікар, яка консультувала Юрочку в Москві, не могла однозначно сказати що це - нова пухлина чи щось інше. Малюка відправили до Львова і призначили терміново зробити комп'ютерну томографію.
Результати томографії тато Юрочка відразу ж відвіз до Києва. І в п'ятницю прийшла відповідь - Юрчика чекають у понеділок в Києві, малюку будуть робити біопсію новоутворення. Це єдиний спосіб зрозуміти, що ж це.
Батьки дуже переживають, адже перемога здавалася вже такою близькою. Мама каже, що малюк став млявим і тут же ж виправляється, що, може це їй так тільки здається, адже вона знову не знаходить собі місця від невизначеності ...
Цій родині, як і раніше, дуже потрібна підтримка. Дуже хочеться вірити, що новоутворення виявиться не злоякісним. Так само, як і раніше, виникає фінансове питання адже мама не працює, тато теж перебивається непостійними заробітками - по-перше, він теж часто їздить по лікарнях - то забирає результати, то відвозить, по-друге, горезвісна криза все ще не дає знайти роботу ... Зараз у батьків є 1000 гривень в руках і 400 на картці. Тільки дорога до Києва і назад обійдеться близько 700 -800 гривень (два дорослих і один дитячий квиток в обидві сторони). У скільки обійдеться перебування в Києві, чи потрібні будуть препарати та витратні матеріали і які саме витрати на них чекають - не відомо.
Будь ласка, допоможіть Юрчикові! З вашою допомогою малюк пройшов вже дуже багато, але допомога потрібна, як і раніше. Коли вони повернулися з Москви, мама зі сльозами на очах розповідала скільки людей їм допомагають, телефонують, цікавляться, передають гроші і вірять, що у Юрочка все буде добре! Їм досі важко повірити, що незнайомі люди можуть так щиро переживати і разом з ними боротися за їх дитину.
Дуже потрібна фінансова допомога. Кошти можна переказувати на картку татові, реквізити на сторінці Сидорова Юрочка.