Новини / Четвер, 15 жовтня, 2009

Мельник Ангеліна - операція пройшла успішно!!!

Нашу крихітку, Мельник Ангелінку, сьогодні прооперували. Операція тривала з 8 ранку до половини четвертої дня і пройшла успішно. Зараз наша Дюймовочка спить у реанімації, скоро до неї повинні пустити маму

Величезне спасибі всім-всім, хто підтримує малечу! Дякуємо за добрі слова та побажання, за фінансову допомогу і участь в долі дівчинки! Завдяки всім вам і вашими молитвами малеча зараз спокійно спить після операції і матуся не плаче, а терпляче чекає, коли можна буде піти до Ангелінка.
На сьогоднішній день для малятка в цілому зібрано близько 33 тисяч гривень, з них на реквізити БФ «Крила надії надійшло 5807 гривень. Величезне спасибі! Особливо вражає той факт, що для дівчинки збирали грошенята навіть дітки! Так на рахунок фонду надійшло 470 гривень від учнів 9В класу Мостиської середньої школи № 1, а сьогодні нам зателефонувала Катерина Анатоліївна, директор Піщанської середньої школи Новомосковського району Дніпропетровської області щоб повідомити, що на картку мамі перевели 260 гривень. Гроші зібрали учні школи, хлопці розділили суму між кількома дітками з сайту Донор і 260 гривень передали Ангелінці. Учні дуже переживають за малечу і дуже хочуть, щоб вона одужала! Від таких історій просто сльози навертаються на очі!
Так само окреме величезне спасибі хочеться сказати фонду «Допомоги і розвитку дітям Чорнобиля» і особисто Марті Стецик за 4 флакона альбуміну 20%, який був куплений і переданий мамі в лікарні в Києві. Спочатку лікар призначив 15 флаконів, але потім, коли визначилися, що буде операція, а не трансплантація, виявилося що поки досить 4 флаконів.
На сьогодні новини всі, будемо сподіватися, що завтра Дюймовочку переведуть в палату. І можна розраховувати, що найближчим часом фінансове питання для нашої дівчинки поставати не буде. Дуже сподіваємося, що на період реабілітації зібраної суми вистачить. Найближчим часом буде відомо, яке лікування чекає Ангелінку надалі.