Новини / Середа, 11 листопада, 2009

Дмитришин Ігорко

Давно не було новин про Ігорка. Зараз хлопчик вдома, він ввійшов в ремісію і тепер на підтримуючій хімії.

Дуже не легкою була боротьба для Дмитришина Ігорка, малюк неодноразово потрапляв до реанімації, у траплялося, сильно падали аналізи, ось і зараз вже протягом трьох тижнів аналізи низькі і підняти їх не виходить. Ігорчик раз на тиждень повинен їздити в лікарню на контроль, але, у зв'язку з епідемією грипу, минулого тижня вони не їздили, і на цьому теж не поїдуть.
Вдома Ігор приймає метотрексат у таблетках і пурі-нетол. Упаковка пурі-нетолу на сьогодні в аптеках коштує близько 170 гривень і вистачає її на 25 днів, метотрексат у таблетках - близько 100 гривень. Приймати ці препарати Ігорчику необхідно ще дуже і дуже довго, а фінансове становище родини дуже скрутне, адже мама одна виховує дитину. А крім основного захворювання, в Ігоря ще синдром Денді-Уолкера і у неї бувають судоми. Зараз трохи легше, але влітку судоми були дуже сильними. Від судом хлопчик постійно приймає препарат фінлепсин ретард 200, а також діакарб. Препарати ніби і не дорогі - діакарб по 35,50 упаковка, фінлепсин по 86 гривень, але приймає їх дитина весь час. Мама робить все можливе, і кошти на препарати їй вдається викроїти завжди, але крім цього ще потрібно щось їсти і їздити в Тернопіль на перевірки, а робити це бажано не громадським транспортом, а машиною.
Їм дуже потрібна фінансова допомога. Боротьба триває і їм як і раніше, не впоратися без нашої допомоги.
Реквізити для надання допомоги
:

МФО 338501
Код ОКПО 21139067
Назва банку ТОД ВАТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ»
Рахунок: 2909529
Призначення платежу: поповнення СКР 0525085100 Дмитришин Любов Богданівна, добровільна пожертва на лікування сина.

Тел. мами 8 067 399 50 67 Люба

Величезне прохання повідомляти нам про перекази коротким смс, так як у мами не буде можливості перевіряти стан рахунку щодня.