Новини / Середа, 18 листопада, 2009

Будник Саша – привіт з Москви

Будник Саша передає всім привіт з Москви, де хлопчик разом з мамою перебуває вже більше місяця. Сашко проходить променеву терапію в Російському науковому центрі Рентгенорадіологіі.

Спочатку хлопчику опромінювали голову, тепер хребет. Процедура була така незвична для маленького непосиди, що спочатку його доводилося трошки прив'язувати ... Але незабаром Саша звик.
Планувалося, що терапія буде пройдена до середини листопада, але хлопчик підхопив пневмонію. Довелося перервати лікування на цілих два тижні. Малюк був дуже важким, на антибіотики пішло близько 10 тисяч російських рублів (близько 2700 гривень) з, і без того мізерних, фінансових запасів мами.
Вартість лікування - близько 250 тисяч рублів, пообіцяв допомогти оплатити московський фонд, але що стосується вартості проїзду, харчування і непередбачених витрат - це, звичайно ж, фонд сплатити не зможе. Дорога до Москви коштувала 3368 гривень, тому що довелося викуповувати купе повністю, назад дорога обійдеться так само, плюс ще 505 гривень на плацкарт для тата, що б приїхати до Москви і забрати маму з Сашком додому. Що стосується харчування, то в клініці годують три рази, але Саша, на жаль, не все може їсти, так що іноді доводиться купувати продукти і готувати мамі самій.
Сашкові батьки дуже скромні люди, їм дуже незручно просити допомоги, адже завжди є дітки, яким більш потрібно ... Але становище вже критичне. Грошей немає. Позичити ні в кого - всім вже винні, продати нічого, допомоги чекати немає звідки ... Але гроші на зворотню дорогу потрібно знайти. На початку грудня Саша закінчує курс лікування. Залишилося всього два тижні. Будь ласка, допоможіть цій родині! Працює тільки тато, але більша частина заробітку йде на борги, адже для того щоб клініка прийняла Сашу, їм потрібно було внести аванс у розмірі 50 тисяч рублів (близько 13500 гривень), і цю суму батьки зібрали всіма правдами й неправдами. 
Всього 4000 гривень на дорогу додому для маленького хлопчика, який дуже хоче одужати і жити звичайним життям, як усі дітки.
З того моменту, як ми розмістили прохання, на жаль, надходжень не було. Дуже просимо, не пройдіть повз цієї родини! Їм дуже потрібна фінансова допомога!
Реквізити для надання допомоги:


ЛРД ОАО ВТБ Банк
р / с 29246000002064
МФО 321767
ЕГРПОУ 14359319
Назначение платежа: для зачисления на карту 4381 5900 0022 8784 Будник Роман Михайлович, ИПН 2977109937, благотворительная помощь на лечение сына.
 

Телефон батька
067 755 04 68 Роман