Новини / Четвер, 03 грудня, 2009

Трохи новин з Львівської обласної

Нарешті карантин закінчився! У відділення пускають відвідувачів, творчі заняття в лікарні теж поновилися, і вдалося зібрати трохи новин.

 

Федіс Ілля знаходиться у відділенні. Сьогодні дев'ятий день після першої післяопераційної хіміотерапії, у малюка впали аналізи і сьогодні йому вливають татові «тромби».
 
Настрій в Іллюші нормальний, правда вередує трохи ну і аналізи низькі. Хімія далася малюку не дуже легко, Ілля знову не хотів їсти, навіть Берламін модуляр, який перед тим дуже йому смакував.
Іллі розписано три блоки хімії, але так як він погано її переносить, можливо, вже після другого блоку малюк поїде на обстеження до Москви.
 
 
 
Марич Ростик вдома, він закінчив курс хімії та променів, і зараз відпочиває. Минулого тижня Ростику зробили МРТ, процедура була тривалою і мало не зірвалася через те, що Ростик постійно чхав, а МРТ робили без наркозу.
 
Але, все вийшло. Правда, результати не такі обнадійливі, як хотілося, проте погіршень теж немає. Пухлина відреагувала на промені, проте хіміотерапія, схоже, на неї не вплинула. Сьогодні тато з диском і знімками вирушив до Києва. Ростик поки залишився вдома, для консультації київським фахівцям наразі потрібні тільки результати МРТ, але потім, можливо, доведеться їхати і Ростику.
 
 
 Мамчур Христинка завтра повинна пройти останній блок вінорельбіну. З покупкою останнього флакончика виникла справжня проблема - його немає у продажу! Його вдалося придбати лише в Києві, за що величезне спасибі Ігорю, БФ «Аліса». Мама Христинки дуже засмутилася, що препарат, який дівчинка приймає вже давно і цілком успішно доведеться чимось замінювати - але сталося диво, і знайшовся один останній флакончик, який лежав саме для Христинки!
Почувається дівчинка добре, правда в минулу п'ятницю довелося залишати лікарню в сльозах - у Христинки дуже запалені вени, і кожне нове вливання препаратів викликає біль.
Христинка сильна і терпляча дівчинка, але й вона вже дуже сильно втомилася.
Після цього блоку Христинка повинна їхати до Києва на обстеження, а там вже буде видно, що далі.
Фостійчук Валерія вдома, в лікарню їй тепер їхати десь у січні - можна уявити собі, яка щаслива наша дівчинка! 1 грудня у неї був день народження, їй виповнилося 12 років, з чим ми її щиро вітаємо. А ось найкращим подарунком однозначно стало повернене додому!
Величезне спасибі всім, хто допоміг зібрати гроші на Остеогенон і кальцій Д3 Нікомед! На найближчі два місяці Валерія препаратами забезпечена. На рахунок фонду для Валерії надійшло 1000 гривень, залишилося зібрати ще 1200.
 
Особа Володя поки в лікарні, хлопчика, як завжди, не покидає цікавість і оптимізм. У лікарні Володя з татом - маму відпустили на роботу. Поки що Володя приймає промені, а потім його чекають ще кілька блоків хіміотерапії.
Настрій і самопочуття хороше, вся сім'я дуже щаслива позитивним ходом лікування, дуже хочеться, щоб все скоріше закінчилося.