Новини / Четвер, 04 лютого, 2010

Подаруй атмосферу свята хворим дітям

У цьому році спільно з рестораном-клубом «Атмосфера», що знаходиться у Львові на вулиці Сербській, ми провели акцію «Подаруй атмосферу свята хворим дітям».

 Метою акції було привернути увагу до потреб дітей з онкозахворюваннями, які проходять лікування у гематології та хірургії ЛОДСКЛ. Акція була приурочена до Новорічних і Різдвяних свят і саме час, підвести підсумки.
Під час акції в скриньку для подарунків, що стояла у приміщенні ресторану-клубу «Атмосфера» було зібрано 12 чудових дитячих книжечок, які дітки з відділень сприйняли «на ура!», один білий ведмедик та іграшкова залізниця! Книжечки знайшлися як для малюків,

так і для дітей старшого віку:

Адже в лікарні так нудно і захоплююча історія іноді може принести користі навіть більше ніж таблетка! Величезне спасибі всім, хто допоміг зібрати книжечки і, звичайно ж, особливе спасибі нашим друзям, ресторану-клубу «Атмосфера» за сприяння в проведенні акції і за допомогу діткам з Львівської обласної. Адже крім книжечок, було зібрано ще 350 гривень в скриньку для благодійних внесків, яка теж стояла у клубі, а також на рахунок БФ «Крила надії» рестораном було перераховано 5800 гривень. Ці кошти - це відсоток від замовлень, зроблених у ресторані-клубі «Атмосфера» під час акції і підуть вони на придбання препаратів та витратних матеріалів для діток з гематології та хірургії ЛОДСКБ, з них вже закуплено 5 флаконів препарату цисплатин Ебеве для відділення хірургії.
Допомагати дійсно просто! Величезне спасибі всім, хто постарався, щоб акція вдалася і тим самим запалив стільки усмішок на дитячих личках! Дуже сподіваємося, що такий позитивний досвід співпраці переймуть й інші організації, адже так приємно усвідомлювати, що коли ти випиваєш чашку кави або з'їдаєш десерт у якомусь затишному закладі, ти не тільки отримуєш задоволення, а й допомагаєш дітям.