Новини / Середа, 03 березня, 2010

Гедзович Максим. «Ми повернулися з Ессена з гарними новинами!»

Пише мама Максима, Ліда Гедзович: «Щойно ми пройшли чергове обстеження, яке показало неактивний стан пухлини - нових вогнищ немає, а старі кальцифікати не проявляють активності.

Найбільше боялася рецидиву, як в минулий раз і оголошення дати операції. Але, слава Богу, у нас все добре і лікар нас запевнив, що, оскільки пухлина не активна, - операцію робити не будуть. Якщо надалі пухлина проявить себе в гірший бік, то тоді необхідно буде діяти оперативним шляхом. Будемо молитися і сподіватися на Боже милосердя.
 Наступний контроль призначений на 20 квітня. Це майже два місяці спокійного життя без ліків і хімії. Максим почуває себе добре. Активний, жвавий, допитливий хлопчик. З апетитом, як завжди, не дуже, але все одно підріс на 4 см.
В даний час у нас є кошти для чергової поїздки в Ессенську клініку. Нам допомогли наші знайомі, близькі, церква і просто добрі милосердні люди. Так як контрольні обстеження потрібно робити кожні 8 - 10 тижнів, надалі кошти будуть необхідні.
Дякую за надану раніше допомогу! Ми отримали можливість лікуватися і спостерігатися там, де дійсно можуть допомогти нашому синочкові без шкоди для його здоров'я. Величезне спасибі!

Мама Макса, Ліда »
097 404 52 84

На цю поїздку для Макса на картку мами було зібрано 21570 гривень, 190 гривень - на реквізити БФ «Крила надії» та близько 5000 гривень зібрали друзі і родичі. На поїздку пішло 916 євро (близько 10500 гривень).
На наступну поїздку 20 квітня гроші зібрані. Їздити в Ессен на обстеження Максу доведеться ще 2 роки кожні 8 тижнів.
Величезне спасибі всім, хто підтримує хлопчика!