Новини / Четвер, 18 березня, 2010

Нехитра техніка із загадковою назвою

В середньовічній Європі монахині створювали витончені медальйони, закручуючи на кінці пташиного пера смужки паперу з позолоченими краями. З близька ці мініатюрні паперові шедеври створювали повну ілюзію того, що вони виготовлені з тоненьких золотих смужок. Отак і з*явилася чудова паперова техніка КВІЛІНГ. Саме її ми намагалися опанувати минулої суботи разом з пацієнтами ЛОДСКЛ та їхніми близькими.Що з цього вийшло дивіться далі.

 

    Отже, спочатку ми з дітками намагалися зробити обємні фігурки – мініатюрних паперових мишок. Проте це виявилося завданням не з простих не тільки для дітлахів, а і  для їхніх бітьків. Спільними зусиллями най витриваліших: Ігорчика, його мами та нашої волонтерки Олі до пуття була доведена лише одна мишка. :) Тому згодом ми перейшли на виготовлення більших і простіших прикрас – квіточок, виконаних за технікою квілінг. Іванко зробив чудову листівку. А одна бабуся втілила свої здібності у кількох цікавих аплікаціях.

    Миколка зі своїм татом, як і минулого разу прийшли наприкінці заняття.

Підкінець Ігорчик продемонстрував нам свої вміння ще й у техніці орігамі. А завершилося наше заняття польотами паперових літачків, які дуже розвеселили діток. І, кожного разу, дивлячись в ці усміхнені обличчя ми розуміємо, що ще не раз «прилетимо» до них «на крилах надії», аби подарувати часточку радості, підтримки і творчих навиків.

    Усіх бажаючих приєднатися до нашого дружього волонтерського кола радо зустрінемо в нашому офісі на пр.Чорновола,45 або вислухаємо за телефонами: 240-76-13 (офіс фонду) та 093-631-05-29 (Наталя)