Новини / Понеділок, 29 березня, 2010

Готуємося до Великодніх свят!

Вже через тиждень прийде Великдень – і усі ми дружньо підемо до церкви святити паску,а разом з нею і ковбаску, яєчка, масло, сіль.. А ще звісно ж не обійтися без писанок , які є незмінним символом свята. Отож питань щодо заняття з дітками навіть не виникало.

   Раніе дітки вже малювали фарбами. Проте роспис дерев'яних заготовок у формі яєчка на ніжці для них виявився набагато цікавішим за звичайне малювання на папері.

   Діток було всього троє, однак працювали вони мабуть за десятьох, тому писаночок вийшло аж 11. Щоправда малечі у цьому як завжди допомагали батьки та волонтери.

   Миколка трошки вередував, однак коли розмальовував дерев’яне яєчко він ніби ставав іншою людиною і виглядав як справжній митець. Під час такого мистецького проведення часу мамі Миколки нарешті вдалося нагодувати його смачненьким супом. :)

  

Юрчик розмальовував свою писанку фарбами то з мамою, то з бабусею. Врешті-решт спільними зусиллями вони спромоглися створити 4 гарненькі писанки.

  

Ну а найбільше писаночок розмалював не хто інший як наш підопічний Ігорчик Шеремета, тому ми постійно жартували, що він мусить відкрити свою власну фабрику по виготовленні писанок. :) Цей майстер сам розмалював аж 4 дерев'яні заготовки. А його мама цього разу мала змогу просто відпочити, споглядаючи мистецькі досягнення свого синочка.

 

 

Висновок може бути тільки один: роспис писанок - це чудове заняття як для діток так і для дорослих. І ми сподіваємося, що ще не раз будемо проводити такі чудові творчі заняття.