Новини / Середа, 28 квітня, 2010

Звичайні шкарпетки перетворюються на кумедні іграшки :)

Шкарпетки, звісно ж, річ вельми потрібна,та іграшки з них – куди більше звеселяють малечу! Тому ми таки вирішили пожертвувати кільканадцятьма парами кольорових шкарпеток на благо діток та їх позитивного настрою. :)

  

Тож минулої суботи кожен мав змогу на кілька годин стати добрим чарівником, і перетворити звичайнісінькі шкарпетки на чудові забавки.

Веселе перетворення звичайних шкарпеток розпочалося із набивання їх ватою. Далі, перевязуючи нитками, маленькі чарівники разом із батьками та волонтерами робили шию та ручки. Тим, хто вирішив робити ляльку-дівчинку було простіше, бо спідничка в шкарпеточці практично одразу готова. Трошки більше роботи мали власники ляльок-хлопчиків: їм довелося розрізати шкарпетку знизу на дві штанини, а потім ще й акуратно позшивати їх. Однак ніхто не нарікав на таку додаткову роботу, адже заняття було надзвичайно цікавим та захоплюючим. Наступним кроком було створення волосся. Отут вже більше роботи мали власники шкарпеткових дівчаток, оскільки окрасою кожної ляльки є довгі пишні коси. Але й тут робота йшла швидко та весело. Хтось залишив волоссячко розпущеним, інші позаплітали його в косички та хвостики. Дехто прикрасив зачіску  своєї красуні бантиком. Залишилося  зовсім небагато роботи – зробити ляльці обличчя. Ротик наклеювали на двосторонній скотч або вишивали. Очка таож або вишивали, або приклеювали паперові. А носик робили за тим же принципом, що й ручки.

  

Таким чином, у відділенні хірургії було створено ціле нашестя лялькових блондинок і всього лише одного хлопця. У відділенні гематології дітки також змайстрували чимало красунь-дівчаток та навіть одну дуже симпатичну гусеницю.

  Отакі-от дива можна робити зі шкарпеток! :)