Новини / Четвер, 29 квітня, 2010

Будник Сашко – потрібні молитви

Просимо молитов за Будника Сашка та його батьків. Хлопчик у дуже тяжкому стані.

Зараз він перебуває у Львові в МКЛ на П.Орлика. Вже близько тижня Сашко в реанімації. У хлопчика почала збиратися рідина в голові і в легенях, сильно піднявся тиск, його прооперували і встановили дренаж.

Зараз хлопчик дуже важкий. Маму пускають до нього ненадовго. Сашко дихає самостійно, але дихати йому важко, їсть через зонд.

Дуже потрібна допомога. Сашкові потрібна берламінова кашка, та її, нажаль, зараз ніде немає… Також Сашкові потрібна плазма, її капають через день, мама весь час під реанімацією і шукати та перевіряти донорів не має жодної змоги, тому доводить брати платних донорів. Щодня в аптеці мама лишає гривень 100… Якщо щось потрібно – це потрібно терміново, мама йде і купує, пошукати де дешевше просто ніколи та й нікому, бо тато на роботі, мама в лікарні одна.

Сашкові дуже потрібна допомога. Лікується він давно, після минулої операції в Києві Сашко відходив дуже важко, він не говорив, фактично ні на що не реагував, хоча і впізнав всіх. У хлопчика були постійні судоми і боліла спина, бо неодноразово доводилось робити біопсію.Батьки Сашка розуміють усю важкість його стану, вони мужньо несуть свій хрест, без зайвих нарікань і образ, проте, їм надзвичайно важко. Ми дуже просимо всіх, кому не байдужа біль цієї сім’ї, підтримати їх ще раз.

Реквізити для надання допомоги:
ЛРД ОАО ВТБ Банк
р / р 29246000002064
МФО 321767
ЄДРПОУ 14359319
Призанчення платежу: для зарахування на картку 4381 5900 0022 8784 Будник Роман Михайлович, ІПН 2977109937, добровільна пожертва на лікування сина.