Новини / Вівторок, 11 травня, 2010

Аплікація через призму фантазії :)

Нарешті після важкого лікарняного тижня настала субота – а це означає, що прийшов час проводити наше наступне творче заняття у ЛОДСКЛ.

Цього разу ми вирішили робити з дітками аплікацію. Однак насправді завдання не таке легке, як це може видатися на перший погляд, оскільки ми завжди намагаємося урізноманітнити і вдосконалити звичні для всіх техніки рукоділля.

На цей раз для створення аплікацій ми зібрали всі запаси зірочок, квіточок, блискіточок, кольорового паперу і фантазії.

   Результатом такої нашої затії стали надзвичайно симпатичні аплікації із багатошаровими квітами, листочками, метеликами, а також блискітками різної форми. Безмежна дитяча фантазія розгулялася так, що згодом в роботах навіть використовувалися деякі елементи квілінгу.

   Отак нам вдалося відпочити, фантазуючи минулої суботи над квітками, блискітками, зірочками та кольоровим папером, яків кінцевому результаті перетворилися на цікаві аплікації.

  Тепер ми можемо тішитися вдало проведеним заняттям і готувати нові ідеї до наступної суботи, аби знову принести шматочок радості та трошки нових умінь діткам з львівської обласної лікарні на Дністерській.