Новини / Четвер, 21 жовтня, 2010

Щиро дякуєм за постійну підтримку Сергію Сенчуку.

Ми дуже часто пишемо слова подяки людям, які жертвують свій час і кошти для порятунку важкохворих дітей , проте, ми ще жодного разу не писали про наших благодійників. Прийшов час виправити цю недоречність.

Є люди без яких існування нашого фонду було б неможливим. Адже для того, щоб ми могли здійснювати свою діяльність в теперішньому обсязі мало просто бажання і декількох годин в інтернеті  в обідню перерву, чи вночі, того, з чого починають свою діяльність усі волонтери. По мірі збільшенню обсягів діяльності стають потрібні постійні працівники, супровід юриста і бухгалтера, в решті решт кошти на поліграфію , на телефон, на інтернет. Згідно закону  благодійна організація може використовувати 20 % усіх нецільових коштів на власні потреби, проте ми одразу вирішили, що ніколи не будемо використовувати  кошти благодійників,  котрі адресовані на допомогу дітям ,таким чином.  Залишалося знайти благодійника який зможе фінансувати власне внутрішні потреби фонду  - і ми його знайшли - вірніше він знайшов нас. Одного чудового осінньюго дня ми зустрілися і ось уже три роки щомісяця п.Сергій виділяє кошти на утримання фонду.

За цей час нам вдалося надати допомогу більше 40 родинам де є важкохворі діти, на данний момент активна допомога надається більше 30 родинам,  під опікою фонду знаходяться два відділення у Львові, одне у Ів.Франківську, діти у Тернополі, Луцьку, Хмельницькому. Стало можливим проведення  постійних творчих занять у лікарнях, тепер це 5 різних відділень у Львові щотижня.  А головне вдалося вдихнути НАДІЮ у багатьох багатьох людей, які за роки перетрубацій у нашій державі зневірилися в собі і суспільстві.  Зараз у нас є більше 30 постійних волонтерів і багато постійних благодійників, яки кожного разу в найскрутніші моменти підтримують наших підопічних. Щотижня проходять волонтерські зустрічі.Проведено більше 15 успішних акцій і започатковано і впроважено 6 суспільно значущих  проектів.  

Проте усе це було б неможливим якби три роки назад ми не познайомилися з чудовими людьми Оленою і Сергійом Сенчуками. А нещодавно ми довідалися, що п. Сергій допомагає не лише нам, а також опікується сиротинцями . Нещодавно в інтернаті с. Лопатин було облаштовано постіно діючий стомат кабінет , закуплено через фонд -шкарпетки, трусикии, футболки, засоби сангігієни  на потреби вихованців  та проведено святкування "Дня вчителя". 

Дуже тішить те, що нові молоді політики  і бізнесмени досягнувши успіху у власних проектах не залишаються байдужими до потреб незахищених верств суспільства і роблять це не для регалій чи по примусу, а за покликом серця.