Новини / П'ятниця, 10 грудня, 2010

Кольорові святкові ангелики :)

Все сильніше вступає в свою силу зима. Та, разом з тим, це нагадує про наближення святкового періоду. Аби дітки в лікарнях також відчули цю приємну передсвяткову атмосферу і отримали від неї максимум задоволення, ми вирішили підібрати ще одне завдання із новорічно-різдвяною тематикою.

Тож, цього разу ми розфарбовували гіпсових ангеликів. Для виконання цього завдання ми захопили із собою цілу купу фарб найрізноманітніших кольорів та відтінків.

Діткам заняття припало до душі, з чого ми надзвичайно тішилися.

Заняття у обох відділеннях минуло дуже спокійно, оскільки діточок було не надто багато. Та, й робота потребувала багато уваги та старань. Тому часу на пустощі у маленьких «художників» практично не було.

 

 

Навіть Миколка Рижій з відділення гематології, під час заняття був доволі спокійним і зосереджено розмальовував своїх ангеликів! :)

 

 

Цього разу хлопець мав неабияку чоловічу підтримку на своїй фабриці по виготовленню ангеликів, адже до нього навідалися тато зі старшим братиком.

 

 

Також на занятті трудилася маленька Віра.

Кільком діткам матеріали було залишено для роботи у палаті.

А от до Тетянки Дзюби ми навіть не змогли зайти в палату, бо, нажаль, у дівчинки була висока температура, тому ми передали матеріали батькам.

Маємо ще одну не дуже добру новину - прийшли результати Таніного  типування з Польші  – нажаль, родинного донора немає. Отже, попереду ТКМ за кордоном від неродинного донора.

У відділенні хірургії на загальне заняття прийшли виключно хлопці.

Був серед них і Максим.

 

 

Хлопець, як завжди, малював із захопленням і ні в чому не обмежував політ своєї фантазії. Так на світ зявився його нереально оригінальний ангелик із золотим волоссям,синім обличчям і червоним носом. Мама спершу не могла зрозуміти, чому Максим вирішив розфарбувати ангелика саме таким чином. Однак, спільними зусиллями ми переконали її у тому, що і такі ангелики бувають! Адже, це ж ангелик, який допомагає святому Миколаю, працювати доводиться взимку на холоді, тому й обличчя синє і ніс червоний. А про золоте волосся Максимко пояснив іще простіше: «Та воно ж просто «фарбоване»!»

Щоправда цей ангелик – далеко не єдина робота Макса за все заняття. Хлопець розмалював ще кілька зірочок та ангеликів. Проте вони виглядали вже абсолютно реалістично. Мабуть, втомився хлопчина пояснювати нам, нецікавим дорослим, те, чому його ангелики саме такі, а не які-небудь інші :)

 

 

 

Не відставав у роботі і Михайлик Ковенько  . Хлопчина налаштувався на плідну працю і, буквально, «наштампував цілу бригаду ангеликів»! :) Михайлик закінчив передопераційний курс химиотерапії і попереду складна операція, просимо підтримати молитвами нашого хлопчика.

В хірургії також декілька дітей займалися у палатах.

 

 

Діти так зацікавилися виконанням роботи, що ми залишили їм ще й додаткові матеріали, які завбачливо прихопили на заняття. Натомість, наші маленькі друзі пообіцяли похвалитися результатом самостійного опрацювання вже наступної суботи. Тож, ми із нетерпінням чекаємо наступного творчого заняття!

 

 

 

 

 

         Наталя Баландюк

                                                БФ «Крила надії»

                                                 032 240 76 13

 

Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.