Новини / Вівторок, 22 лютого, 2011

«Хіп-хоп заради життя»

У річницю свого дня народження, популярний львівській молодіжний гурт «Хочу ЩЕ!» збирає друзів

для того, щоб допомогти Тані Дзюбі якій лікарі поставили діагноз: гостра мієлоїдна лейкемія (рак крові) з мультилінійною дисплазією (група надвисокого ризику) в поєднанні з гепатитом В.

Благодійна вечірка розпочнеться 26 лютого о 17:00 в клубі «Picasso» (м.Львів, вул. Зелена, 88).

Захід має назву «Хіп-хоп заради життя». Його проведення вже стало традиційним. В мистецькій акції приймають участь найкращі виконавці та танцювальні колективи Західної України у жанрі Хіп Хоп.

Організаторами акції є ЛМГО «Українська молодь – Христові» та гурт «Хочу ЩЕ!». Вечірка відбувається за підтримки Посла миру в Україні Євгена Капліна.

У проекті беруть участь гурти «Хочу ЩЕ!», «RCLAN», «ALCO Brothers», «Франик», «Доккі Док», танцювальна студія В. Лященка і В. Пелевіна «Jazzy School», театр танцю «АртРай», команда бі-боїв «West da Crew», трейсери «Lviv Motion», а також діджей  T-One.

Також в рамках акції «Хіп-хоп заради життя», 25 лютого о 16:00, на площі Ринок, – відбудеться танцювальний флеш-моб, який підготує танцювальна студія «Jazzy School» для того, щоб залучити якомога більше людей допомогти Тані . У флеш-мобі, що триватиме близько 7-8 хвилин, візьмуть участь близько 60 осіб, які в кінці події утворять значок миру.

 
Вартість вхідного квитка — 30 грн.

Усі зібрані кошти будуть передані батькам дівчинки для проведення операції.

 

Додаткова інформація за телефонами:                                          

               +380 93 740 42 97 (Юра)

               +380 63 27876  45 (Іра)

               +380 67 197 88 22 (Роман)