Новини / Четвер, 03 березня, 2011

Андрій Пахолюк - залишилося зібрати всього 977 гривень!

Через тиждень Андрію продовжувати хімію. Зараз хлопець ще вдома, збирається з силами, а ми тим часом потихеньку закуповуємо препарати.

Для Андрія на рахунок фонду надійшло 8562 гривні! З цієї суми закуповуються препарати для фази «В» другого курсу хіміотерапії, яку Андрій проходить у Львові. Препарати для фази «А» батьки купили самостійно, щось залишалося з минулого курсу. Для фази «В» закуплений метотрексат, кальціум фолінат (лейковорин), аллопуринол і 18 флаконів цітозару (цитарабін) 1 г.

Залишилося викупити ще 10 флаконів цітозару, він приїде в наступну середу. Вартість 10 флаконів - 2623 гривні, а залишилося тільки 1646. Потрібно ще 977 гривень на цітозар і можна сміливо заступати на курс.

Батьки хлопця і сам Андрій передають слова подяки й найкращі побажання всім, хто не пройшов повз їхню біду. Дуже страшно залишитися наодинці зі своїми проблемами, і дуже важко знайти кошти на лікування, коли взяти їх вже ніде, тому ваша підтримка неоціненна для цієї родини. Зараз вони вдома, насолоджуються рідкими спокійними днями, коли можуть побути всі разом і з маленькою Златою.

Але попереду ще довгий і складний шлях. Дуже сподіваємося, що в середу зможемо викупити цітозар, і Андрій успішно продовжить лікування. А після курсу залишається сподіватися, щоб аналізи не падали, адже Андрій великий хлопчик і факторів росту йому потрібно теж багато, от тільки грастим не допомагає, а граноцит коштує близько 2000 гривень за флакон ... Вартість граноциту може з легкістю перевищити вартість всього курсу хімії.

Все ще дуже потрібна допомога!
 
Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Пахолюка Андрія.