Новини / Вівторок, 22 березня, 2011

Пластилінова казка у дитячих відділеннях на Дністерській! :)

Кожної суботи ми намагаємося підібрати нове цікаве завдання для маленьких друзів із ЗУСМДЦ, аби якось урізноманітнити час їхнього перебування в лікарні. І минула субота не стала виключенням.

 

Цього разу ми вирішили трішки розімяти наші ручки ліпниною із кольорового пластиліну.

За планом ми мали ліпити мультик «Пластилінова ворона», однак... хіба ж може наше заняття підпорядковуватися будь-яким планам? Адже фантазія наших діток надто буйна та цілеспрямована, щоб вписатися у які-небудь рамки. Не захотіли наші юні друзі ліпити обраний нами мультик, розкритикували. :) Кажуть, у них є свої улюблені мультфільми, новіші та кольоровіші. Тож довелося нам їх послухати.

                У відділенні хірургії діток цього разу було менше, ніж на минулих заняттях.

Нарешті потрапив на наші творчі збори Михайлик Ковенько. Хлопець, як завжди, впевнено і без сторонньої допомоги втілював свої казкові пластилінові ідеї, заодно контролюючи й інших, аби навіть не думали байдикувати. І досягнув у цьому неабияких успіхів. :)

Іншого учасника нашої творчої майстерні звали Ярославчиком. О, тут політ фантазії взагалі не мав меж!  Хлопець виліпив цілу казку власного приготування. :)

Василина працювала над своєю картинкою тихенько, але натхненно і дуууже продуктивно. Ось такий симпатичний результат її творчих поривань

      У відділенні гематології цієї суботи також було менше діток – усіх повідпускали додому.

       Зі старих знайомих облич побачили нашого завзятого майстра на всі руки Руслана. Однак цього разу хлопець був з нами лише спостерігачем. А от його мама наліпила цілу купу різної пластилінової краси.

      

Не байдикував і хлопець а імя Іван. Цей фантазер виліпив жовту квітку та дуже цікавого синього клоуна із маленьким дельфінчиком в руках. А поруч із нимм і собі став до фотографії клоун нашої волонтерки Дари :)

Ось так і пройшло наше суботнє пластилінове заняття: в колі рибок,жабок,корівок та веселих і кольорових клоунів. :)

 

 

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

(032) 240-76-13