Новини / Середа, 06 квітня, 2011

Андрій Пахолюк - терміново на завтра ще два флакони граноциту!

Андрій пройшов черговий блок високодозової хіміотерапії і зараз відчайдушно веде боротьбу з низькими аналізами ... За минулий тиждень вже пішло 5 флаконів граноциту загальною вартістю 11 000 гривень. Для хлопця надійшло близько 2700 гривень - дуже дякуємо всім, хто допомагає Андрію продовжувати боротьбу!

Але цих грошей вистачило лише на один флакон, решта чотири були викуплені завдяки пожертвам, зібраним Іриною Іванів, нашим волонтером в Торонто, і «Українською Кредитовою Спілкою», Торонто, Канада. Завдяки їхній допомозі ми змогли закупити грастим для відділення хірургії та граноцит для Андрія. Величезне-величезне спасибі! Запас коштів на купівлю факторів росту - це велика розкіш для нас, нам ніколи не вдавалося його створити, і зараз він витрачається дуже стрімко!

Андрію потрібно ще 2 флакони граноциту. Це ще 4400 гривень, яких немає. Стан хлопця важкий, аналізи низькі, температура висока. Обмежиться все 2 флаконами - невідомо, однак грошей поки немає навіть на них ...

Терміново потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для Пахолюка Андрія.

Так само пожертвування можна зробити через термінали в кожному відділенні Приват Банку по всій Україні без черги і реквізитів. Для цього потрібно:
1. на екрані терміналу вибрати віконце «оплата послуг»
2. вибрати віконце «торгівля»
3. вибрати віконце «комерційні платежі»
4. в переліку організацій знайти «Крила надії». Далі слідувати інструкції.

Увага! З технічних причин кнопка «Крила надії» знаходиться в розділі «оплата послуг», розділ «Благодійність» неактивний!

Здійснити платіж можна готівкою або карткою Приват Банку.
Сума буває маленькою - допомога маленької не буває ніколи! Навіть 20 або 10 гривень можуть врятувати чиєсь життя.