Новини / Четвер, 07 квітня, 2011

Діма Паламарчук - залишилося зібрати всього 8600 гривень!

Діма Паламарчук продовжує лікування у Львові - променева + темодал.

Курс лікування розписаний на 30 днів - це 6 тижнів в реальному часі. Променеву Діма проходить з понеділка по п'ятницю, субота та неділя - перерва.

Як ми вже писали - 6 тижнів, це 6 упаковок темодалу по 100 мг і 6 упаковок темодалу по 20 мг. Завдяки допомозі небайдужих людей, Дімка закінчує сьогодні другий тиждень лікування. Ще на два тижні темодал є, спасибі Ірі Калашнікової з Києва, спасибі мамі Богданчика Базюк, яка передала кошти, що залишилися, на потреби інших діток, спасибі Михайлу зі Львова.

На повний курс залишилося докупити 2 упаковки по 100 мг і 1 упаковку 20 мг - це ще 11950 гривень, з них 3350 зібрано на рахунку фонду «Крила надії» - залишилося зібрати ще 8600! У запасі в нас півтора тижні.

Дімина мама і сам хлопчик щиро дякують усім, хто підтримує їх у такий складний період. Спочатку сума на лікування здавалася недосяжною, ми так боялися не встигнути, адже величезний ризик починати лікування, не знаючи, чи зможе Діма його продовжити ... Крок за кроком, і вже залишилося зібрати третину від необхідної суми!

Фінансова допомога дуже потрібна. Допоможіть зібрати 8600 гривень. Дімка вірить, що все буде добре.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для Паламарчука Дмитра.

Так само пожертвування можна зробити через термінали в кожному відділенні Приват Банку по всій Україні без черги і реквізитів. Для цього потрібно:
1. на екрані терміналу вибрати віконце «оплата послуг»
2. вибрати віконце «торгівля»
3. вибрати віконце «комерційні платежі»
4. в переліку організацій знайти «Крила надії». Далі слідувати інструкції.

Увага! З технічних причин кнопка «Крила надії» знаходиться в розділі «оплата послуг», розділ «Благодійність» неактивний!

Здійснити платіж можна готівкою або карткою Приват Банку.
Сума буває маленькою - допомога маленької не буває ніколи! Навіть 20 або 10 гривень можуть врятувати чиєсь життя.