Новини / П'ятниця, 13 травня, 2011

Андрій Пахолюк - бій триває і допомогу знову потрібна!

Андрій Пахолюк знову у Львові, в гематології Інституту патології крові та трансфузійної медицини.

Останній місяць для Андрія був дуже складним. Після хімії планувалося ПЕТ-сканування, але тато спочатку поїхав до Польщі проконсультуватися про подальший перебіг лікування. Польські фахівці вирішили, що робити ПЕТ поки рано, вони рекомендують ще 2 блоки хімії та авто-ТКМ.

Андрій був вже готовий до всього, і до пересадки в тому числі, але новина про продовження хіміотерапії особливо засмутила хлопця. Андрій дуже втомився від хімії, від слабкості, від нудоти, від низьких аналізів і від лікарняних палат. Але саме такий вердикт лікарів. Так що довелося зібрати всю волю в кулак і приїхати на лікування.

Зараз Андрій проходить першу фазу першого блоку. Препарати батьки купили. І десь із середи очікується обвал аналізів. Після останньої хімії аналізи піднімали майже тиждень - пішло 6 флаконів граноциту. Зараз Андрій проходить мегадозовову хімію, і лікар вже попередив, що легше не буде ...

Є 4 флакона граноцита - залишилися з минулого хімії, далі планують вводити більш дешевий грастим, потрібно теж хоч 4 флакона - це 3400 гривень, значно дешевше граноциту, але й цих грошей поки немає. Так само дуже потрібні донори на тромбоконцентрат 3 (-), якщо ви можете і хочете стати донором для Андрія, будь ласка, зв'яжіться з батьком хлопця - 063 982 59 85, Методій.

Андрій готовий боротися, і наша допомога і підтримка потрібна йому, напевно, навіть більше, ніж раніше. Адже всі власні резерви, моральні, фізичні, матеріальні - вже виснажені...  А шанс залишається. Ось тільки важко боротися, коли вже немає сил вхопитися за надію, що вислизає. Будь ласка, підтримайте Андрія!

Зараз основне завдання - це грастим, без нього ніяк, і донори. Потім друга фаза першого блоку, для якої знадобиться ластет 8 фл по 100 мг, холоксан 18 флаконів по 1 г, 22 ампули уропроту - все разом ще близько 11000 гривень, і, звичайно ж, знову грастим.

Дуже потрібна допомога!
 

Кошти можна надсилати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для Андрія Пахолюка.