Новини / П'ятниця, 27 травня, 2011

Валерій Федуняк - не вистачає 21833 гривень!

У Валерія дві новини – хороша і погана.

Хороша в тому, що остаточна вартість протезу, який буде виготовлятися за мірками хлопчика, буде нижче на 36000 гривень, і складе 120175 гривень, а не 156000, як говорилося раніше, і 95000  вже сплачено батьками.

Погана новина в тому, що грошей не вистачає і брати їх вже абсолютно ніде - ні просити, ні позичати. А без повної оплати протез виготовляти не будуть - він не підійде нікому крім Валерія і виробник повинен бути впевнений, що його викуплять ... Залишилося доплатити 25175 гривень.

3342 гривні зібрано на рахунок фонду. Не вистачає 21833 гривні! У порівнянні із загальною вартістю - це менше п'ятої частини, і зараз від цієї суми залежить майбутнє Валерія, а точніше - життя.

Час грає проти, Валерій вже пройшов всі рекомендовані блоки хіміотерапії. Але сьогодні довелося заступати на позаплановий блок, оскільки перерва між хімією і операцією виходить довше допустимї.

Валерій чудовий веселий хлопець, вдома він з радістю спілкується з друзями, читає, займається з вчителями, які приходять до нього додому, дуже хоче повернутися в школу. Ще трохи і його мрія буде цілком здійсненна, від неї хлопця відділяють 21833 гривень.

Допоможіть Валері оплатити протез!

Дуже потрібна фінансова допомога!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Валерія Федуняка.