Новини / Середа, 15 червня, 2011

Рис Максим - допоможіть оплатити МРТ.

Максимко давно закінчив основне лікування, практично півтора роки малюк живе вдома і в лікарню приїжджає на контролі і на МРТ раз на три місяці.

Яке життя поза лікарнею? Воно прекрасне! Максим зростає, дорослішає, вчиться говорити. Коли пів року тому він видав своє перше слово «МАМА» - дитина була вражена і ошелешениа звуком свого голосу! До цього малюк не розмовляв. Максимко дуже старається, і дещо комплексує, що молодший братик жваво розмовляє, а він такий великий, а говорить ледве-ледве, але ми ж знаємо, що вже сам факт, що Максим говорить дорогого коштує.

Парез личка майже відпустив, тепер Максим багато посміхається :)

Трахестомічну трубочку поступово забирають, ще взимку її замінили меншим розміром, потім ще меншим, сподіваємося, скоро заберуть зовсім.

У вівторок у Максима назначено МРТ з контрастом вартістю близько 900 гривень. На рахунку фонду для малюка залишилося 150 гривень, потрібно ще 750. Максим пройшов не легкий шлях, досі він частий гість в лікарнях, консультації ЛОРа, заміна трахестом. Обстеження в 900 гривень, як і раніше є значною сумою для сім'ї з двома хлопчаками.

Будь ласка, підтримайте Максима ще раз, допоможіть оплатити МРТ.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Риса Максима.