Новини / Середа, 29 червня, 2011

Кінаш Владиcлавчик - потрібно 3500 гривень.

Сторінка Владислава з'явилася на сайті давно, але прохань ще не було, справлялися своїми силами. Але зараз Владиславу без нашої допомоги не обійтися.

Попереду у хлопчика черговий курс хімії, на який потрібно 5 флаконів холоксану і 10 флаконів дакарбазину, загальною вартістю 1900 гривень. Препарати потрібні на понеділок, вони вже зарезервовані на оптовій фірмі, залишилося тільки викупити ...

Фінансове становище сім'ї дуже скрутне, якщо спочатку основні препарати були у відділенні, а з рештою батьки справлялися самі, то зараз немає ні препаратів в лікарні, ні заощаджень у сім'ї. А після цього блоку Владиславу планують робити КТ, яке обійдеться не менше 1600 гривень, а може і більше, після хімії лікар знатиме які області тіла потрібно обов'язково обстежити.

Через тендітність статури і соромливу посмішку, Владиславчик справляє дуже зворушливе враження, так і хочеться взяти і сховати його від усіх негараздів. Але це оманливе враження, за боязкою зовнішністю ховається справжній маленький боєць. Будь ласка, допоможіть Владиславу перемогти!

Дуже потрібна фінансова допомога.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для Кінаша Владислава.