Новини / Вівторок, 16 серпня, 2011

Настя Саварин - потрібна допомога на авто-ТКМ!

Настуня Саварин зараз у Києві, на днях малеча пройшла останній десятий блок хіміотерапії і тепер готується до автотрансплантаціі кісткового мозку.

Настя знаходиться в Інституті раку, зараз йде промивка після хімії і в перших числах вересня планується, що дівчинка заступить в бокс.

Мамі дали список всяких «дрібниць» на суму вже близько 2000 гривень - це розхідники і необхідні препарати, без яких просто не почнуть. Все, що знадобиться крім цього - лікарі будуть говорити по мірі виникнення необхідності, і за досвідом інших дітей ми знаємо, що знадобиться близько 15-20 тисяч гривень - тільки памперси, дитяче харчування та засоби гігієни, за три місяці перебування в боксі потягнуть на 2500 гривень.

У сім'ї троє дітей, працює тільки батько. Двох старших потрібно зібрати до школи, що теж потребує коштів. Живуть вони в селі, а в селі багато не заробиш. Сума в 15-20 тисяч гривень - це зовсім і не велика сума, коли мова йде про ТКМ, однак для батьків Насті вона просто захмарна ... Всі заощадження сім'ї давно вичерпані, а авто-ТКМ для Настуні є зараз єдиним шансом. Пересадку потрібно робити якомога швидше, потім вже не буде сенсу.

Будь ласка, допоможіть дитині вчасно заступити в бокс і перенести таку складну операцію. Батьки дуже сподіваються, що сума збереться і їх крихітка буде жити. Будь ласка, не пройдіть повз цього чарівного маля!

Дуже потрібні молитви й фінансова допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Саварин Насті.