Новини / Середа, 07 вересня, 2011

Тишик Назар - дуже потрібна допомога! (Від 09.09.2011: Кошти зібрано! Величезне спасибі!)

Назар проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ. У дитини нейробластома, і метастази в лімфовузли.

На наступному тижні, Назарчику заступати на черговий курс хіміотерапії, якщо все буде добре. А щоб все було добре, потрібно: 3 флакона Холоксану вартістю 1110 гривень, 9 ампул Месни - 260 гривень і вшивними катетер Бровіак 4,2 - вартістю 1550 гривень.

Поки що на купівлю цього всього грошей немає зовсім, а потрібно 2920 гривень.

І є певні проблеми - в силу обставин, катетер ми можемо придбати тільки за готівку, він є в Україні і вже зарезервовано для Назарчика, залишилася справа за малим - знайти 1550 гривень і викупити. Можливо, хтось захоче оплатити катетер в Києві, і передати його малюкові? Це було б чудовим подарунком. Якщо у когось є таке бажання і можливість, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Без катетера малечі буде набагато важче проходити хімію, а зважаючи на його стан, лікування взагалі може опинитися під загрозою. Вшивні катетери, на відміну від звичайних підключичних, можуть стояти довго, їх не потрібно міняти і мучити дитину, а в разі чого, лікар завжди може безперешкодно ввести препарат і не шукати півгодини тоненьку венку, щоб поставити звичайний. І на купівлю такого катетера зараз нам потрібно 1550 гривень готівкою.

Без Холоксану і Месни лікування так само не можливо. Тому, ми просимо всіх небайдужих людей допомогти Назарчику продовжити лікування. У сім'ї грошей немає, а попереду ще довгий шлях, операція, обстеження, поїздки. У нас, на жаль, жодних резервів теж немає. А Назарчик є. І його завтра - в наших руках.

Дуже потрібна допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Тишика Назара.

            Величезне прохання на рахунок фонду переказувати кошти на купівлю препаратів для Тишика Назара. Якщо ви хочете допомогти з купівлею катетера - будь ласка, зв'яжіться з нами, оскільки з коштів, що надійшли на р / р фонду ми можемо оплачувати медикаменти тільки за перерахунком.