Новини / Середа, 28 вересня, 2011

Гіпс, акрил і фоторамочки у Львові :)

У цю суботу на Дністровській ми оздоблювали рамочки для фотографій та гіпсові вироби.

Рамочки та гіпсові фігурки ми приготували заздалегідь, а у відділеннях вже готові вироби розмальовували акриловими фарбами. З роботою наші маленькі друзі впорались  на «Ура!». 

У хірургії проводилось як загальне заняття, так і заняття по палатах. 

На загальному занятті активно працювало двоє дітей.

 

 

Юрчик Сидоров  , як справжній хлопець, обрав чоловічу тематику, вирішивши розфарбувати космічну ракету. Зробив він це за допомогою теплих та енергійних кольорів. Працював на всі 100%, як завжди був дуже активним. Він з максимальною наснагою та старанням розмальовував фоторамочку, повністю віддавшись роботі.

 

 

Стан Юрчика надалі важкий, хоча, дивлячись на малюка, в це повірити неможливо. Гікамтин (топотекан)  знайти наразі так і не вдалось, доводиться чекати, коли з’явиться в продажі, і молитись, щоб все було добре. Зібрано для Юрчика наразі 3950 гривень, кошти все ще потрібні, вартість 2 флаконів гікамтину складатиме близько 5500 гривень. Величезне спасибі всім, хто підтримує малюка.

Гарно попрацювали і діти , що займались у палатах.
 

Наприклад, Тетянка Жишкович під час заняття випромінювала оптимізм та активність. Розфарбувавши равлика та квіточку, вона подарувала собі веселий настрій, а нам теплу усмішку :)

            Не відставали і діти з гематології. На занятті було 4 дітей, з яких двоє розфарбовували рамочки у палатах.

           

Алік був найактивнішим з усіх задіяних у відділенні дітей. Довго не роздумуючи, він обрав кольори для оздоблення фігурок, і вони у нього вийшли життєрадісними та веселими. Песик  -  сповнений енергії та сили, і киця – більш спокійна та сором’язлива.

           

Ця рамочка також вийшла весела та динамічна З фото зрозуміло, що автор роботи гарно попрацював :)

 

            Підготовка до зайняття була не з легких, виготовлення гіпсових відлитків робота досить кропітка і декому це навіть коштувало кількох безсонних ночей :)  Та воно того вартувало, адже зайняття стало до вподоби дітям, і ми будемо намагатись і надалі приносити нотки радості у їхнє життя!

 

БФ «Крила надії»

 

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.