Новини / Понеділок, 31 жовтня, 2011

Кінаш Владислав - 5500 гривень до кінця тижня!

Владислав у лікарні, продовжує боротися з низькими аналізами. На цьому тижні планували починати наступний блок, але оскільки всі показники попадали, то хімію, швидше за все, перенесуть.

У нас ще один тиждень, щоб зібрати необхідну суму. Владиславу знадобиться 8 флаконів Холоксану 1 гр вартістю 2750 гривень та 35 ампул Месни - ще 720,00. Крім цього, виходячи з сильних падінь аналізів, лікарі вже попередили, що потрібен сет для тромбоконцентрату - не маючи його, починати хімію дуже ризиковано. Вартість сету 2280 гривень.

На покупку всього необхідного потрібно 5750 гривень, а є тільки 250 ... Часу близько тижня - як тільки аналізи піднімуться, потрібно продовжувати.

Зараз самопочуття у хлопчика не дуже, весь час лежить. У Владика нейробластома, сама підступна з дитячих пухлин. Хлопчик поступив до лікарні у важкому стані, з множинними метастазами і ураженим кістковим мозком, будь що прогнозувати лікарі навіть не бралися. Однак, рік лікування підтвердив, що Владислав справжній боєць. А значить, не можна зупинятися на досягнутому.

Владислав дуже подорослішав і виріс за цей рік, майже до невпізнання. Дуже хочеться дізнатися, яким наш хлопчик буде через рік або два, або через десять?

Будь ласка, допоможіть дитині продовжити лікування.

Дуже потрібна фінансова допомога.

Кошти можна переказувати на рахунок фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Кінаша Владислава.