Новини / Четвер, 17 листопада, 2011

Вироби із полімерної глини на Дністровській :)

Цей тиждень приніс дітям із Дністровської радісне та надзвичайно естетичне заняття – створення біжутерії із полімерної глини. Малюки показали нам, що встигають попіклуватись і про близьких, зробивши багато прикрас для мам, татів і сестричок.

  

Техніка роботи, на наш погляд, доволі складна, тому що полімерну глину складно розминати, а потім не так просто створити і сам виріб. Та ми усі із завданням справились, і навіть дуже непогано:)

 

Діти із відділення хірургії вже можуть називати себе митцями із стажем, а наші заняття для них – трамплін подальшого творчого розвитку. Загальне заняття відвідало 3 дітей, а по палатах працювало 5.


Юрчик Сидоров як завжди дуже екстравагантно підходить до роботи: то він вирішує зробити кулончик-дракулу, то кульчик-зайчик для тата :) Прикрас вийшло так багато, щотреба було дуже постаратись, аби занести їх неушкодженими до палати.

Юрчик закінчив черговий курс хімії. Почувається наразі нормально, правда, трохи температурить. Сподіваємось, все буде добре, адже попереду ще один курс.


Михайлик на занятті був надзвичайно активним: співав, розказував про улюблений мультик Губку Боба, жартував із Юрчиком, фотографував заняття і так далі. Тому не дивно, що на створення прикрас часу йому дещо забракло, однак йому радо допомогли наші волонтери :)


Коли ми прийшли у відділення, Ліля збиралась додому, але вона встигла зробити декілька прикрас, які вирішила допрацювати вдома.

 


 

Вероніка Нальотова  знайшла дуже цікаві ідеї для ліпки із глиною, тому вирішила продовжувати роботу і протягом тижня. Але й під час заняття вона старанно попрацювала, зробивши велику кількість прикрас.

Вероніка пройшла МРТ, яке змогли оплатити завдяки Вам, і вже розпочала наступний курс хіміотерапії. Величезне спасибі всім, хто підтримує дівчинку.

 


 

Олежик Соболевський, мабуть, працював найбільш самостійно із усіх дітей з відділення, що не перестає дивувати. Молодчинка!!!

Олежику надалі потрібні одноразові пеленки, вологі серветки та еластичні бинти – нажаль, кровотеча не припиняється. Олежику дуже потрібна наша підтримка.

 


 

Віка Вавринюк цього тижня була у дуже позитивному настрої - до неї у лікарню приїхав тато, який охоче помагав дівчинці. Вони разом розповідали казочку та багато сміялись.

Хоч дітвора у нас працьовита та енергійна, але їм, звісно що, допомагали наші волонтери Наталя та Надя.

У гематології діти дуже оригінально підійшли до роботи, зробивши багато цікавої біжутерії і не тільки.

 


 

Настя із мамою постарались на славу, створивши як багато прикрас, так і інших цікавих виробів. Настя хотіла аби це була дійсно самостійна робота, тому більшу частину роботи намагалась зробити сама.

 


 

Алік на цьому тижні був у доволі мінливому настрої, не знав працювати чи ні, до заняття все ж підєднався, однак власної роботи не завершив.

 


 

Віка із мамою – єдині хто зробив браслетик на ручку. Він у них получився надзвичайно гарним. Ну хоч на виставкуJ


Привітний та позитивний Ярослав працював дуже наполегливо та старанно. Хоч його трохи не слухалась рука, він все одно продовжував роботу над глиною.

 


 

Сашко на одному занятті охопив декілька тематик, зробивши зовсім різні вироби. Дуже цікавими получились його сніговички, особливо зелений :). Також досить гарним вийшов «патріотичний» жовто-блакитний слимачок.

 


 

Настя працювала достатньо енергійно. Вона створила дуже симпатичного грибочка-мухоморчика, кошичок із осіннім врожаєм та кумедного синенького чоловічка. Під кінець заняття настрій у дівчинки значно покращився та саму її переповнювала радість за власноруч зроблені вироби.

Усім дітям у відділенні гематологіїактивно допомагали волонтери Володя та Наталя.

Цієї суботи було зроблено таку кількість прикрас та інших виробів, що аж очі розбігались. Вони ж ні у чому не відстають від речей, які сьогодні можна побачити на прилавках стильних магазинів.   

 

 

    БФ «Крила надії»

 

 

      032 240 76 13

 

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.