Новини / Вівторок, 29 листопада, 2011

Діти з Дністерської та розпис скляних рибок :)

Кожного дня ми зустрічаємось із різними на перший погляд буденними речами. Та якщо спробувати розглянути їх із іншого ракурсу, то можна cтворити оригінальні та цікаві «витвори мистецтва».

Цієї суботи ми із дітьми із Дністерської так і зробили, розфарбувавши акриловими фарбами безліч скляних тарілочок-рибок. Таким чином нам вдалось вдихнути у них нове життя.

Розписом скла (і навіть тих самих рибок) деякі із діточок із відділення хірургії займаються не вперше, тому досвід попередніх робіт дуже допоміг їм. А ті хто приступив до техніки перший раз, також не відставали від попередніх.


Юрчик Сидоров створив золоту рибку. Сподіваємось, вона виконає його саме заповітне бажання – вилікуватись і повернутись додому! Незважаючи на пору року, Юрчика переповнює літній настрій, тому його рибка вийшла експресивною та сонячною.

Наразі хлопчик продовжує лікування, завдяки підтримці небайдужих людей фінансових проблем наразі немає – величезне спасибі жінці, що закупила гікамтин на наступний курс і величезне спасибі Перовій О.М., що переказала для Юрчика кошти на рахунок фонду. Наразі ми зможемо забезпечити малюка всім необхідним.


Вероніка Нальотова цієї суботи була позитивно настроєною на роботу. Результатом цього стала дуже симпатична рибка. Розпис проходив у теплій та творчій атмосфері. Дівчинка інтуїтивно обирала ті кольори, які реально пасували один одному, тому рибка вийшла надзвичайно милою.

Зараз Вероніка у важкому стані, дуже сильно впали аналізи. Дуже просимо всіх тримати кулачки за нашу мужню дівчинку, ми впевнені, Вероніка зможе!


Велику кількість наших похвал заслужив цієї суботи Олежик Соболевський , його рибка - просто надзвичайна! Хлопчик постарався, аби виріб вийшов дуже ніжним та оригінальним. Варто також відзначити його акуратність при виконанні роботи. Наші волонтери зазначають, що із кожною суботою настрій Олежика стає все кращим та кращим. Тому дуже радіємо, що наші заняття приносять користь нашим діткам.

Стан Олежика без змін, щодня капають кров, тому питання донорів дуже актуальне – підходять донори з будь-якою групою, якщо ви готові стати донором цільної крові для Олежика, зателефонуйте, будь ласка, мамі 096 814 26 47, Оля. Також постійно потрібні кошти на бинти, пеленки та інші розхідні.


На цих вихідних Христинкапросто випромінювала позитив та радість. Її рибка поєднувала у собі усі кольори веселки, дівчинка повністю сама розписувала виріб і була цим дуже задоволена.

 
 

Таня Жишкович почувала себе на занятті дуже впевнено, та слід зауважити, що позування на фотокамеру захопило дівчинку куди більше, аніж розпис рибки - у розмалюванні тарілочки Тані допомагала волонтерка Наталя. Мабуть, у майбутньому дівчинку чекає слава фотомоделі, а не художника :).

 

Ірина вирішила не розфарбовувати частину основи, а залишити її прозорою, що також виглядає доволі цікаво.

           

Відкритий та оптимістичний хлопчина Сашко працював сам. Розфарбовувати рибку йому дуже сподобалось, тому хлопець докладав максимум зусиль, аби зробити її саме такою, якою він собі її задумав.


            Ірина такожстаранно вимальовувала свою рибку-тарілочку. Заняття принесло дівчині багато задоволення, вона мала змогу відчути себе справжнім митцем.

            З дітками із хірургії працювали Володя, Надя, Лариса та Наталя.        

            Розпис по склу також припав до душі і дітям із гематології.

           

Цієї суботи ми були раді знову побачити на занятті Любу Павлишин  . Цієї суботи ми мали можливість побачити її милу усмішку, сподіваємось, натрій дівчини починає покращуватись разом із її самопочуттям. Люба створила золоту рибку, котра відтворювала ніжність, чутливість та загадковість самої дівчини. 

Дуже дякуємо всім, хто відгукнувся на прохання про допомогу .   


Сашко завжди дуже креативно підходить до роботи, якою б вона не була. Цей раз - не вийняток. Він детально продумував та розраховував кожен крок створення рибки. Вона вийщла спокійною, цілісною та гармонійною. Довго не зволікаючи, опісля важкої праці, Сашко побіг відпочивати до комп’ютера :).


Надзвичайно гарною вийшла рибка у маленької красуні Вікторії. Рибку виконано у енергійному стилі. Її характеризує довершеність, динамічність, хоча по словах дівчини – роботу не закінчено і вона буде продовжувати розпис у палаті.

 
 


Настя працювала разом із мамою і волонтеркою Наталею. Її рішучості та цілеспрямованості можна тільки позаздрити. Рибка вийшла дуже милою та ніжною.

У відділенні гематології діткам допомагали у роботі наші волонтери Наталя та Володя, котрий встиг побувати і на занятті у хірургії.

Морська тематика - дуже до вподоби дітворі із Дністерської. Кожного разу вони сприймають її на «ура». На цих вихідних діти також дуже зраділи заняттю, тому вони працювали дуже натхненно.

 

БФ «Крила надії» 

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.