Новини / Четвер, 15 грудня, 2011

Розпис ялинкових кульок на Дністерській :)

Ялинкові кульки, скільки позитивних, теплих та ніжних емоцій вони викликають! А коли ти ще доклав багато зусиль до їх оздоблення, то окрім радісних асоціацій, вони дають нам ще й естетичне задоволення, гордість за власну здатність створити щось дійсно казкове та святкове. Саме це відчувала наша дітвора на цих вхідних, розмальовуючи ялинкові кульки.

Прикрашання ялинкових іграшок відбувалося за допомогою акрилових фарб та паєток.

Діти із гематології повністю перенеслись у зимові свята, і розмалювали безліч кульок у сніговій тематиці :)

  

Комунікабельний та надзвичайно талановитий хлопчина Олег Куцій  вразив усіх результатами власної роботи - іграшку розфарбував дуже витончено та креативно. А на стіні палати красувались два дуже-дуже гарних, і я б навіть сказала, професійних малюнки виконання Олега. Також він єдиний хто розмалював ялинкову кульку і без вагань подарував нам :)

Після прохання про допомогу відгукнулось дуже багато людей, для Олега на рахунок фонду поступило 2500 гривень – величезне спасибі! З такою підтримкою Олег обов’язково впорається! З Вашою допомогою ми зможемо закупити ще 20 флаконів метилпреднізолона і упаковку Екворала. Та питання надалі залишається відкритим – фінансова допомога надзвичайно потрібна, адже ще потрібні сети для тромбоконцентрату.


Олег спершу був дещо невпевнений у власних силах, та коли він почав розфарбовувати ялинкову кульку, творчий процес захопив його настільки, що хлопець створив дуже гарну казкову іграшку, і від невпевненості не залишилось і сліду :)


Віка цього тижня більше приймала участь у роботі як спостерігач, дивилась як усі розмальовують іграшки і контролювала, чи всі працюють добросовісно :)


Сашко був настільки активним та зануреним у роботу, що розмалював найбільшу кількість іграшок, інколи  випадково домальовуючи і чужі :)


Ромчик Михальський цієї суботи був у надзвичайно хорошому настрої, дуже багато усміхався – до хлопчика приїхав тато. Вони захоплено та з ентузіазмом розфарбовували ялинкові кульки, тому Ромчик повеселішав ще більше.   

На цьому тижні Ромчик починає наступний курс Метотрексату, препарат вже є, з Вашою допомогою ми змогли закупити його і на цей, і на наступний курс. Величезне спасибі всім, хто допомагає хлопчику продовжувати боротьбу! Сподіваємось, що все пройде добре, без ускладнень і падінь аналізів.

 

Маленьке сонечко Настя своїми позитивними емоціями, наче промінчиками, зігріла  кожного, хто мав змогу спілкуватись із нею на нашому занятті! Дівчинка була настільки веселою та енергійною, що з легкістю розмалювала дві кульки і навіть не помітила :)


Богданка спочатку була дещо засмученою – у лікарні, нажаль, мало радісного, але розпис ялинкових кульок хоча б не на довго переніс дівчинку із лікарняних стін у світ зимових пригод та трошки підняв настрій.


Тарасик, новий хлопчик у відділенні. Хлопчина був у захваті, тому що його з усіх сторін оточили увагою батьки, так ще й  ми принесли кульок розмалювати :)

 

Цієї суботи Настя, як ніколи була веселою та задіяною у роботу, нашому волонтеру Володі, навіть, вперше, мабуть, за увесь час занять вдалось побачити усмішку на обличчі маленької, та на фото Настуня все одно вийшла дуже серйозна :)


Ілля розфарбував власну іграшку дуже цікаво, на ній можна побачити і зимову тематику і різноманітні святкові візерунки. Кулька вийшла дуже оригінальною.

У відділенні гематології над створенням святкового настрою у діточок працювали волонтери Володя та Наталя.

Діти із відділення хірургії також попрацювали на славу. Розпис кульок дуже підняв настрій малятам, багато з них несли кульки перед собою із гордою та радісною усмішкою.


Юрчик Сидоров, як завжди, почувався дуже впевнено, та цієї суботи хлопчик був, як справжня зірка і як ніколи, багато позував для різних фотоапаратів. Також малюк встигав і кульки порозфарбовувати. Вони у нього вийшли дуже гарненькими.

Юрчик зараз піднімає аналізи після хімії, прокапали тромбоконцентрат, сподіваємось – скоро підуть вгору. Самопочуття то краще, то гірше. Величезне спасибі всім, хто підтримує Юрчика, дуже хочеться, щоб все було добре!

 

У цю суботу дуже продуктивно попрацювала над розписом кульки Тетянка Жишкевич, варто зауважити, що такою включеною у роботу дівчинку ми ще не бачили, та ялинкові кульки дуже припали дівчинці до смаку :)

Таня готується до чергового блоку хіміотерапії і їй знадобиться система для тромбоконцентрату вартістю 2725 гривень. Зібрано наразі 1900 – дуже дякуємо!. 


Віка Вавринюк разом із мамою вирішили розфарбувати ялинкову кульку ангеликами. Вони розписали іграшку доволі професійно, молодці!

 

Маленька Христинка на кульці намалювала гарну кицю, яка дуже нагадувала дівчинку :) Особливо цікавим є те, щ окрім кошеняти Христинка акуратно намалювала  відбитки лапок тваринки, що додало роботі ще більшої оригінальності та неабиякої достовірності :)

Олежик Соболевський, на жаль, не долучився до нашого заняття. У хлопчика піднялась температура, і він постійно спав. Стан Олега далі важкий – величезне спасибі всім, хто допомагає хлопчику – для Олега поступило 1300 гривень и 540 з них вже пішли на купівлю розхідників, сподіваємось, їх стане хоч на два тижня. Далі потрібні донори для Олега.

У розписі ялинкових куль дітворі із хірургії допомагали наші волонтери Сашко, Наталя, Надя та Аня.

            Мабуть, цієї суботи у відділенні гематології та хірургії не було такої дитини, яка б розфарбовувала іграшки і не перенеслась у зимову казку та святкові фантазії.

 

 

БФ «Крила надії»

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.