Новини / Середа, 21 грудня, 2011

Як дітвора працювала на «Ура»!!!Зимові вітражі та розпис ангеликів із глини :)

Це зайняття виявилось для наших малюків із відділень гематології та хірургії, що на Днітерській, надзвичайно плідним. Діти проявили неабияку активність та бажання творити і творити не зупиняючись!!!

Цієї суботи спостерігалось таке велике бажання спрямувати власну енергію у творче русло, що діти і вітражі розфарбовували, так ще й не полінувались створити надзвичайно гарних глиняних ангеликів.

            У відділенні гематології починаючи із цього тижня карантин. Тому ми лише передали матеріали для творчої діяльності аби дітки все одно мали змогу творчо попрацювати. Ми знаємо, що наші діточки дуже мужні, і карантин їх анітрішки не злякає!

            У хірургії вітала святкова атмосфера і кипіла робота, тому відділення нагадувало майстерню Миколая, Діда Мороза чи Санта Клауса!

           

Юрчик Сидоров творив фантастичного різнобарвного різдвяного оленятка. Особливо привертають увагу одна біленька і друга зелененька ніжки, що роблять його дуже кумедним та веселим, і додають вітражу своєрідної родзинки :)

           

Єфіменко Софійка зробила дуже красиві, ніжні вітражі, саме її робота очолює статтю. Спочатку дівчинка не хотіла ні йти на загальне заняття, ні фотографуватись, та коли справа дійшла до створення ангеликів, усе змінилось кардинально:) Софійка не просто вийшла на зайняття, дівчинка дуже вміло керувала усім процесом, так ще й зробила п’ять чудових ангеликів! І кожен вийшов оригінальним та неповторним. Ну як тут було не сфотографуватись?

Софійка закінчила хімію і попереду у неї планується операція. Дуже просимо підтримати нашу мужню і таку красиву дівчинку! Ми впевнені, що все буде добре!

 

            

Танічка Жишкович на цих вихідних була дуже бадьорою та радісною, але над створенням вітражів більше працювала наша волонтерка Надя, аніж дівчинка. Тому що Таня була настільки активною, що не могла надовго затриматись на одному місціJ

          

Створення англеликів відбувалось від серйозним керівництвом дівчинки, але цим усе не обмежилось, і Тетянка встигла ще трішки розфарбувати іграшку.

          

Таким  же веселим та жартівливим у суботу, як в принципі і завжди, був Лесюк Віталік. Хлопчина розфарбував аж два вітражі, при чому, один з них складається із безлічі дрібних деталей, що досить ускладнює роботу. Як Віталік це встиг зробити, не знаємо, але точно не проти бути настільки ж активними, як і він :)

Цього тижня планувалось продовжити лікування – Гікамтин і сет для тромбоконцентрату закуплено завдяки допомозі небайдужих людей, також наразі фінансово наш хлопчик прикритий – величезне вам за це спасибі! Та від вчора у Віталіка температура. Дуже сподіваємось, що все буде добре, але хімія може трохи відкластися.

Ми дуже вдячні всім, хто підтримує хлопчика. Віталік справжній боєць, і з вашою допомогою він обовязково переможе!!

 

           

Олежик Соболевський працював на всі 100, а може й більше! Хлопчина намалював вітражі, на яких присутні два досить великі мішечки із подаруночками, мабуть, Олежик весь у передчутті Новорічних свят :)Роботи виконано бездоганно – дуже акуратно та гармонійно!

           

Опісля розпису вітражів, Олежик трішки змучився, тому у створенні ангеликів йому допомагали волонтери. Хлопчина давав вдалі зауваження щодо розміру, форми та кольору ангеликів. Вони вийшли у етнічному стилі, один у більш словянському, інший – в африканському :) Результат роботи виявився дуже оригінальним!

Для Олега поступило 1240 гривень – вистарчить на розхідні на кілька тижнів. Величезне вам спасибі! Для сім’ї хлопчика це дуже суттєва допомога.

               
            

 А ось Віка Вавринюк із мамою уже почали прикрашати ялиночку. Незважаючи на те, що це відбулось лише на малюночку, позитивний настрій дівчинці був гарантований! :) 

            
 
            

Антон дуже креативно працював як над розписом вітражів, так і над створенням ангелика. Зробивши два вітражі із ангеликом та дуже гарною новорічною ялиночкою, на якій навіть зображено розфарбовані новорічні кульки, хлопчик дуже серйозно взявся за оздоблення іграшки-анголятка. Вона в нього получилась надзвичайно гарною. Творчі заняття дуже підняли хлопцю настрій та додали бадьорості.

У творчій роботі нашим діточкам цієї суботи допомагали волонтери Володя, Наталка, Надя та Наталка.

Цієї суботи творчо не працював лише лінивий, і то у нас таких не було. Завдання заняття успішно виконано – у всіх діточок новорічно-різдвяний настрій, а у відділеннях - святкова атмосфера!

 

БФ «Крила надії»

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.